PRODUCT of the month – MARS 2016

Denne månedens produkt er: FOREVER SUN LIPS

Leppene i fokus

Tørre, flisete og i verste fall sprukne. Lepper som ikke har det bra er ikke vakre, og framfor alt kan de gjøre skikkelig vondt. Nesten alle opplever dette en eller annen gang. Slik forebygger du..

Huden på leppene er tynnere enn ellers på kroppen, bare 2-3 lag med hudceller sammenlignet med 15 lag på resten av kroppen. Dette gjør at leppene er ekstra ømfintlige og må behandles med forsiktighet. Huden på leppene absorberer fuktighet veldig lett, men tørker også ut like lett. Tørre og sprukne lepper er ikke bare estetisk skjemmende, det svir og gjør vondt og når det blir riktig ille, kan det føles besværlig å både snakke og spise.

Innenfra og ut
I tillegg til ytre faktorer som sol, kulde og vind, kan også sterkt krydret mat forårsake tørre lepper. Det kan også være et tegn på at du ikke får i deg nok vann. Å drikke ordentlig er altså et første steg til myke og kyssevennlige lepper
Iblant kan tørre lepper være en allergisk reaksjon. Test å ikke bruke kosmetikk og parfyme og se om det blir bedre. Vitaminer er også viktig. Mangel på vitaminer kan forårsake tørre og sprukne lepper. Det er framfor alt vitaminene A, B, C og E som er nødvendige. Du kan begynne å spise mer innmat og meieriprodukter for vitamin A, rotfrukter og bladgrønnsaker for vitamin B, sitrusfrukter for vitamin C og håpe på solskinn for å få i deg vitamin D. Eller du kan ganske enkelt ta to Forever Daily om dagen så får du i deg dagsbehovet av 12 vitaminer, og dessuten 8 mineraler som en ekstra bonus.

5ea6ef6c80bbc4b154877390aa10497b

 

 

Tre steg til perfekte lepper
1. Ikke slikk
Spyttet bryter ned den beskyttende barrieren i huden og tørker den ut enda mer.
2. Peeling
Bort med gamle hudceller og stimuler produksjonen av nye. Men gjør det forsiktig. Bruk et varmt håndkle eller en tannbørste.
3. Smør inn
Bruk leppebalm med effektiv mykgjøring, som for eksempel jojobaolje, og som samtidig beskytter mot solen. Vår egen Forever Sun Lips er et perfekt valg, den inneholder dessuten pleiende Aloe vera.

 

 

 

 

 

 


 

Forever Sun Lips er perfekt både sommer som vinter.
Nå er det straks påske og vi skal forhåpentligvis være mye ute i sola – husk og beskytt leppene dine! :)

 

// KJØPES HER

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *