#kissable

 

I kveld har vi vært på bursdag! Hvilket betyr masse kake og overtrøtte og hypre unger… Når jeg hentet Evina på SFO i efta såg ho at mamsen hadde «pynta» seg 😉 For hver gang leppene er farget og jeg har på mascara er jeg tydeligvis aaaaaltfor oversminka i følge 7åringen! ?? haha!

 

12804890_1662894697296660_3002737080711322444_n

I nettbutikken min selger jeg masse herlig sminke?? Og sjølsagt bruker jeg av den sjøl! Før kunne je aldri i mitt liv gå med lebestift… Det var helt uaktuelt!! Men siden jeg selger det så måtte jeg jo prøve de før jeg la de til i nettbutikken. De fleste lebestifter er klebrige og tørker ut leppa fort, har aldri vært noen hit for meg.. Men nå……? Nå har jeg blitt ei skikkelig lebestift-jente? Det er jo såååå fint! Og jeg har mange skjønne farger å velge mellom! Føles lett og behagelig på leppene! Det beste av alt er at jeg kan kjøpe av meg selv når jeg trenger ny! ‪#‎loveit‬
Den jeg hadde på meg i dag heter;
«CHERRY RED» 

Kjempe digg og drive egen butikk med så mange fantastiske kvalitetsprodukter!
Denne eksklusive flawless by Sonya™ Delicious Lipstick er beriket med Aloe vera og gir en vakker farge med en luksuriøs følelse. Med tolv farger å velge mellom, fra dus til dramatisk, og med en mild smak av vanilje gir den deg nydelige lepper.

header_delicious_lipstick

 

// KJØPES HER

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *