Ny start!

Hei folkens! Vi er godt i gang med året 2016 og vi skriver allerede 1.mars. Dagene og ukene flyr avsted som aldri før – og hverdagen går sin gang uten stopp. Innimellom føles det som om jeg ikke har tid til å stoppe opp litt for å puste. Mye har skjedd siden siste blogginnlegg – både på godt og vondt, men tiden for å fortelle historier er ikke i kveld. Det får vi ta senere utover våren :)

Bloggingen min har vært av og på, delvis pga manko på tid og delvis pga nedlatende kommentarer fra de rundt meg om hvor «teit» blogging er… Å blogge er for mange en slags terapi, det er ikke alle som har det som jobb og pøser på med reklame og annonseinnlegg i histen og pisten. Noen blogger for å holde familie og venner som bor langt unna litt oppdatert på hva som skjer, mens andre igjen blogger for å dele erfaring eller oppskrifter slik som f.eks matbloggerne og hobbybloggerne. Kategoriene for bloggere er lang. Det finnes VELDIG mange gode bloggere der ute, som er utrolig dyktige innenfor sitt felt og deler med seg til alle leserne sine. Mitt mål med blogg er jo verken å få masse lesere eller å bli kjent, haha – men det hjelper meg å skrive. Bare få skrevet ned tanker og meninger.. Som en dagbok, som et dreamboard for meg selv. Det er avslappende og et pust i bakken. Mindre stress. Å få lufte tankene er gull verdt. En blogg for meg er gull verdt. Nå må jeg bare være sterk nok til og ikke bry meg om bedreviterne og de som bruker sin tid på å kritisere andres valg. Mine valg. Det er så lett å skrive det, så lett å si til seg selv at det er ok å blogge litt. Hva så om noen synes det er teit. De får vel bare la være å lese da!? Enkelt å overbevise seg selv på papiret. Hvordan funker det i praksis? Vi får se :-) Jeg er ihvertfall tilbake og det klør i fingrene ! Vi snakkes!

Nå ser jeg på Ski tour Canada og heier på Petter! ❄️❤️?

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *