Smil for alltid! (Product of the month – juni 2015)

Denne månedens produkt er: FOREVER BRIGHT TOOTHGEL

  

 Aloe vera-basert tannkrem som rengjør effektivt og pleier både tannkjøtt og slimhinner og gir en frisk pust som varer lenge! Ekstra god for følsomt tannkjøtt og plakk og dårlig ånde!

Tannkremen er laget i samarbeid med eksperter innen tannpleie, og resultatet er det best tenkelige produkt: en tannkrem som rengjør og samtidig polerer tennene dine skånsomt. Oppfriskende smak og uten fluor! 

  
Som skrevet ovenfor er det tannkrem som er månedens produkt i juni. Verdens beste tannkrem hvis du spør meg :-)
JUNI-TILBUD:

Til de som er raskt ute med å bestille tannkrem fås en selfiestang med på kjøpet! En gratis selfiestang til deg! Hvem vil vel ikke ha det når sommeren og ferieturer nærmer seg? 
Alt du trenger å gjøre for å sikre deg denne selfiestanga er og bestille en tannkrem fra meg!

Send en mail: tinacecilie@blestad.com

Eller bestill i min webshop: www.myaloevera.no/blestad/shop

Dette er en universal selfiestang og passer derfor de aller fleste mobiltelefoner! 😁  


Hva venter du på??

Forige uke bestilte jeg 20 stk, og enda flere har kastet seg på i dag. :- ) Trenger du ikke selfiestang selv? Vel, det er jo også en kjempe fin gave til tenåringer, ungdommer, venninnene, den crazy tanta eller den kule og barnslige bestefaren..! Fin gevinst ved loddsalg, fin gave til en pakkekveld osv osv..

TANNKREMEN derimot kan brukes av absolutt alle! Både barn, voksne og dyr. Fresh tannkrem som renser effektivt og pleier både tannkjøtt og slimhinner. Gir deg en frisk pust som varer!
 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *