17.mai er vi så gla’ i

Vel overstått feiring!

Håper alle hadde en strålende fin nasjonaldag! Vi var i Elgå sammen med småsøsknene mine og mammas familie. Ingenting er koseligere enn å feire denne dagen på et lite sted hvor alle kjenner alle og vi kan kose oss store som små i landlige omgivelser!

Dog så satte været en liten demper på stemningen i år, vi gikk i tog med paraplyer og hutra i takt med både regn, snø og vind! Men utover dagen så ble det oppholdsvær og sola tittet frem også!

IMG_0961
IMG_1086 IMG_0966  IMG_0969

Etter flaggheising, nasjonalsangen og tog, gikk vi inn til litt mer sang og tale for dagen før bevertning!

IMG_1084
Tale for dagen handlet i store trekk om at vi må være flinke på å ta vare på Norges historie og videreformidle den ått våre etterkommere. For nå er det såpass mange år siden 2.verdenskrig at når våre barn vokser opp vil det ikke være igjen noen levende som kan fortelle hvordan de opplevde krigen. Dette er temaer som jeg som regel kun har i tankene en gang i året, men det er jo viktig å bevare historien vår. Kjempe fin og interessant tale!

IMG_1085

Bevertningen er på tradisjonelt vis gratis for alle, men fungerer slik at alle tar med litt påsmurte snitter, rundstykker etc.. Og kakene blir bakt av noen i komiteen! Verdens beste kakao ble som vanlig servert attått!

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *