PRODUCT of the month – MAI 2015

Denne månedens produkt er: FOREVER MPD 2X ULTRA 

Hver uke bruker vi ulike rengjøringsmidler til vasking. Hadde det ikke vært fint om det fantes ett og samme produkt til vask, oppvask, gulv og til og med til badet? Derfor har Forever laget akkurat et slikt produkt som er både effektiv og skånsom å bruke overalt. MPD er engelsk og står for Multi Purpose Detergent som betyr allrengjøringsmiddel.

maiprodukt


 

10 enkle steg til et vårfint hjem – les mer HER (link)

 


MDP3

Forever Aloe MPD 2xUltra er et allsidig og konsentrert flytende rengjøringsmiddel. Det fungerer like godt til alle typer vask av klær som til rengjøring av gulv, bad, fliser og til oppvask for hånd. Den rengjør effektivt opp smuss, løser opp fett og fjerner flekker uten å ripe eller ødelegge overflater. Forever Aloe MPD 2xUltra er et allrengjøringsmiddel som virkelig gir grunn til navnet. Forever Aloe MPD 2xUltra er uten fosfor, og de aktive stoffene, tensider, som inngår er lett biologisk nedbrytbare. Det fører til at negativ miljøpåvirkning minsker. Den inneholder dessuten mild Aloe vera for å virke mykgjørende for dine hender og klær. Inneholder ingen optiske blekemidler. Nye Forever Aloe MPD 2xUltra er dessuten dobbelt så konsentrert som vår tidligere MPD. Det gjør at du sparer emballasje og dermed også minsker miljøpåvirkningen.

 

Månedens tilbud: Spesialdesignet sprayflaske
Kjøper du MPD 2x Ultra i mai måned, får du en smart sprayflaske med på kjøpet. Flasken er spesialdesignet og har samme utseende som rengjøringsflasken. Den har også en gjennomsiktig stripe på siden slik at du lett kan se hvor mye produkt som er i sprayflasken.

Tilbudet gjelder t.o.m. 31. mai, eller så lenge lageret rekker.

// KJØPES HER

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *