Skikk og bruk på treningsstudioet!

Har du også irritert deg over noen på treningsstudioet i det siste? Du er ikke alene. De fleste av oss vet hvordan man handterer alle maskinene og vektene, men vet vi egentlig hvordan vi skal oppføre oss i treningslokalet? Her får du vite mer om treningsverdens etikette.

I situasjoner der det til tider kan være folksomt (og liten plass), og når du dessuten ofte har begrenset tid for å utføre det du kom dit for, er det ikke alltid så lett å holde humøret oppe. Slik kan det også være på treningsstudioet. Vi irriterer oss over svettete maskiner, utstyr som ligger i vegen, og ja, en hel del annet også faktisk. Så hvordan blir man egentlig et godt treningsmedmenneske? Her kommer noen retningslinjer.

Behold svetten din for deg selv

Ingen ønsker å sette seg i en dam av andres svette. Så: ta med deg et handkle for å tørke av matter og maskiner etter du har brukt de.

Slutt å stirre
Denne regelen gjelder uansett om du befinner deg i selve treningslokalet eller i garderoben. Ikke stirr. Det gjør at folk føler seg enda mer ukomfortable i en allerede, for mange, ukomfortabel situasjon.

Rydd etter deg
Egentlig er det ganske enkelt. Hvis du orker å trene med vektene så orker du også å legge de på plass etterpå, ikke sant? Det samme gjelder matter, strikk, hoppetau og annet løst utstyr.

Vis respekt
Ikke treng deg foran. Ikke okkuper maskiner og utstyr som du ikke bruker, og ikke spre tingene dine utover hele garderoben.

Vær snill
Treningsstudioet kan være et skremmende sted som forsterker menneskers egen kritiske selvoppfatning og kan gjøre de veldig selvbevisste. Det siste man vil da er å høre nedsettende kommentarer, få spydige svar på sine spørsmål eller at noen har det moro på din bekostning. Vi er her alle av samme grunn: å leve sunnere. Så vær snill og behandle andre slik som du selv ønsker å bli behandlet.

 

Nicks beste og verste

Som personlig trener er vår Forever-ambassadør Nick Söderblom en erfaren bruker av treningsstudio. Så selvfølgelig benyttet vi anledningen til å spørre Nick hva han synes er den beste og verste oppførselen på treningsstudioet.

Gjør Nick glad:      Gjør Nick irritert:
  • Folk som kommer til treningsstudioet
    med energi og glede
  • Folk som trener seriøst
  • Treningsstudio som har bra utstyr
  • Folk som trener med en dårlig trener
  • Folk som spiser, snakker i telefon
    eller vil fortelle sin livshistorie
  •  Folk som lukter svette

 

Aloe Ever-Shield Deodorant
Skånsom og effektiv deodorant som gir deg en frisk følelse lenge.
Klisser ikke og har en mild duft som passer både kvinner og menn.

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *