Er du klar for påsken?

Vinterferien er forbi og de fleste begynner vel allerede og telle ned til påske? :)
Det gjør jeg også!

Påske byr som regel på masse sol og masse utekos, og da er det viktig å beskytte huden sin!
Både mot kulde og mot sol.

Jeg har derfor satt sammen en påskepakke til dere, med produkter som ihvertfall skal være med meg i påsken. Både på pilking, skitur, grilling, oppå fjellet OG når det blir kveldskos i sofaen etter lange dager utendørs! Rett og slett – denne påskepakken er et lite «must have» :)

påskepakken15

PÅSKEPAKKEN INNEHOLDER:

 • Aloe propolis creme.
  Et av våre mest populære produkter, utmerket til tørr hud over hele kroppen. Både mykgjørende og fuktighetsbevarende med ordentlig kremaktig konsistens og herlig honningduft.
  Basisen i Propolis er Aloe Vera Gel. Andre ingredienser er propolis, kamille og allantoin som er kjente for sine hudpleiende egenskaper. Til slutt har vi tilsatt vitamin A og E som også pleier huden. Kremen inneholder ikke vann og er derfor den perfekte kuldekrem både for små og store!
 • Aloe heat lotion.
  Trøtt i kroppen etter en lang dag? Kalde føtter etter å ha vært mye utendørs?
  Heat lotion er en skjønn massasjelotion med Aloe vera, mentol og eukalypsusolje som gjør huden myk og glatt, og dufter friskt av mint. Den er beroligende og mykgjørende og tas lett opp av huden. Smør støle muskler eller kalde føtter.
 • Aloe sunscreen.
  Silkemyk solkrem med Aloe vera og vitamin E. Den er skånsom, hudpleiende og fuktighetsbevarende, beskytter mot både UVA- og UVB-stråling. Den er vannresistent og det er perfekt siden det ofte kan bli snøballkrig eller andre grunner til at man får snø i fjeset når det er påske og alle koser seg. Kanskje du står på ski og faller? Blir man ikke ofte våt i fjeset av all snøen da? Aloe sunscreen har solfaktor 30.
 • Sun lips.
  Deilig leppebalsam med duft av mint og solfaktor 30. Holder leppene myke i all slags vær, og gir en deilig, avkjølende følelse. Med hudpleiende Aloe vera og mykgjørende jojobaolje beskytter den leppene mot både UVA- og UVB-stråling. Den er uten tilsatt vann, noe som gjør at den fungerer godt også i kjølig vær.

påskepakkelips

Ved kjøp av påskepakken er det selvsagt mulig å få med ekstra lips,
hvis det f.eks er flere i familien som vil ha sin egen! :) Bare si ifra!

For bestilling; send mail: tinacecilie@blestad.com


PS!
Skulle du være av de som blir lett solbrent så er det veldig godt å smøre seg med Aloe vera gelly. Tørr hud, solbrent eller kløende innsektbitt? Den absorberes raskt av huden, den beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. Planten selv – i en tube. 

thumb_23290__product_display

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *