7 positive ting ved å jobbe i Forever – 5/7

Jeg har lyst til å presentere 7 positive ting ved å jobbe under paraplyen Forever Living!
Det er MYE og masse som burde blitt skrevet om, men jeg skal velge 7 ting som gjør at JEG liker dette så bra, og trives så godt med det jeg gjør. Selvsagt ville kanskje andre forhandlere ha verdsatt andre ting, men vi er jo alle forskjellige. 😀
Jeg har ikke rangert disse 7 tingene, men tar det som det kommer!

 

 

 

5/7 ANERKJENNELSE

 

Når man blir en del av Forever så blir du også en del av en stor familie. Det høres kanskje veldig klisjè ut, men så er det faktisk sant også. Jeg har ikke vært i Forever i et år enda, men har fått nye venner, nye kolleger og har følt meg sterkt knyttet til et stort fellesskap.

Første gangen jeg deltok på et event i regi av Forever var i fjor høst, i Oslo på Success Days på Ullevaal.
Jeg kjente INGEN som skulle dit eller som var der – men jeg kjøpte meg billett og booket hotellrom og dro, uten noen som helst anelse om hva jeg skulle på! Den helga forandret nesten hele mitt syn på LIVET og hvordan jeg har tenkt å leve det.
Jeg skal ikke fortelle om hele eventet i dette innlegget, men som helt fersk forhandler så følte jeg i starten at jeg nesten ikke hadde noe å gjøre der, helt til salen ble stille og ‘showet’ begynte! Forever, menneskene, ambassadørene, foredragsholderne og hele settingen tok meg med storm. Fra å føle meg usikker og noe utilpass og ensom, så følte jeg meg utrolig happy og takknemlig. Med gåsehud over hele kroppen og tårer i øya (som de fleste andre der også) så bevitnet jeg at en etter en mottok sine anerkjennelser for å ha nådd nye mål. JEG fikk også komme opp på scenen og motta blomst, diplom og gullpin, samt en champis-flaske av sponsoren min! 😀

DEN FØLELSEN av å bli anerkjent er spesiell, og utrolig viktig!
I Forever så er det ikke bare på eventer vi roser hverandre og gir oppmerksomhet til hverandre, men det er hele tiden. Vi er flinke til å inkludere og dele med oss, slik at jeg tror alle, uansett utgangspunkt og uansett hvor fersk eller ‘gammel’ man er i gamet – føler seg både anerkjent, godkjent og veldig velkommen i Forever!

Jeg tenker at for å gjøre jobben sin på best mulig måte, så må man jobbe med noe man brenner for – men også trives med. Uansett yrke eller stilling, så trenger vi i blandt å få anerkjent at vi er flinke til noe. At det vi gjør er bra nok, at det vi gjør er viktig. 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *