7 positive ting ved å jobbe i Forever – 4/7

Hver dag denne uka skal jeg presentere en positiv ting ved å jobbe under paraplyen Forever Living!
Det er MYE og masse som burde blitt skrevet om, men jeg skal velge 7 ting som gjør at JEG liker dette så bra, og trives så godt med det jeg gjør. Selvsagt ville kanskje andre forhandlere ha verdsatt andre ting, men vi er jo alle forskjellige. 😀
Jeg har ikke rangert disse 7 tingene, men tar det som det kommer!

 

4/7  Fornøydhetsgaranti 

575682_551777354844117_1459797987_n

Når man kjøper produkter fra Forever Living så er man alltid trygg på at dette er skikkelige kvalitetsprodukter. Med en 100% fornøydhetsgaranti til kunder så sier det sitt om hvor gode produktene er. Mener jeg i hvertfall! :)
Hvem andre gir deg pengene tilbake selv om produktet er tomt? Det er ikke mange.
Hos oss får du pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med det du har kjøpt, selv om du har delvis eller helt brukt opp produktet – og det må da være en god trygghet? Jeg er ihvertfall stolt av å kunne tilby det til mine kunder! Og føler det gir en god troverdighet både for meg selv og selskapet.

garanti

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *