7 positive ting ved å jobbe i Forever – 3/7

Hver dag denne uka skal jeg presentere en positiv ting ved å jobbe under paraplyen Forever Living!
Det er MYE og masse som burde blitt skrevet om, men jeg skal velge 7 ting som gjør at JEG liker dette så bra, og trives så godt med det jeg gjør. Selvsagt ville kanskje andre forhandlere ha verdsatt andre ting, men vi er jo alle forskjellige. 😀
Jeg har ikke rangert disse 7 tingene, men tar det som det kommer!

 

3/7  Å HJELPE ANDRE

Når man blir en del av Forever så blir du også en del av en stor familie.
En stor familie som er glad i å hjelpe andre – og det er nettopp DET som er en av drivkraftene mine ved denne jobben. Å hjelpe andre gir så mye tilbake til en selv. Uansett hvor stor verdien på den hjelpen man gir er, så føles det så godt etterpå.
‘Å hjelpe’ kan være så mangt.

I Forever hjelper vi ikke bare hverandre, men vi hjelper andre mennesker også.
Nå skal jeg bare snakke for meg selv, og hva denne muligheten betyr for meg, og ved våre fantastiske produkter i ulike kategorier, så er jeg stolt over å kunne tilby andre ‘hjelp’. Kanskje noen trenger å få i seg flere vitaminer, eller noen sliter med tørr hud. Noen ønsker seg mer energi, andre trenger en god tannkrem. Med våre produkter dekker vi så mange områder og det gjør at jeg føler jeg kan tilby så og si noe for enhver smak og behov :)

forevergivinglogo

Og gjennom salg av ulike produkter så går inntekter til forskjellig veldedighet. Vi har vår eget veldedighetsorganisasjon som heter Forever Giving – og hvert kontor støtter ulike prosjekter, sykehus og lignende.
I fjor ga Forever Scandinavia bidrag til …. med all inntekt fra salg på ….

I shopen vår er det mulig å kjøpe en søt, liten maskot – hvorpå all inntekt går direkte til Forever Giving 😀

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *