7 positive ting ved å jobbe i Forever – 2/7

Hver dag denne uka skal jeg presentere en positiv ting ved å jobbe under paraplyen Forever Living!
Det er MYE og masse som burde blitt skrevet om, men jeg skal velge 7 ting som gjør at JEG liker dette så bra, og trives så godt med det jeg gjør. Selvsagt ville kanskje andre forhandlere ha verdsatt andre ting, men vi er jo alle forskjellige. 😀
Jeg har ikke rangert disse 7 tingene, men tar det som det kommer!

 

2/7 EGEN SJEF

egensjef

Å jobbe i Forever har mange goder, og en viktig del av dette er at hos oss er vi våre egne sjefer!
JEG er min egen sjef og bestemmer derfor:

– når jeg vil jobbe
– hvor mye jeg vil jobbe
– hva jeg vil jobbe med
– hvem jeg vil jobbe med
– hvor jeg vil jobbe
– hvordan jeg vil jobbe

Hvis det skulle være slik at jeg ønsker å ta ‘fri’ fra jobbing noen dager så gjør jeg det. Skal på hytta så kan jeg ta med meg jobben dit, dette bestemmer jeg jo helt selv 😀 Eller er det slik at jeg er skikkelig gira og ønsker å komme et skritt nærmere mitt neste mål, så kan jeg jobbe 24/7 med Forever. Jeg kan velge å jobbe bare på morgenen, eller bare på kvelden – og bruke hele dagen på andre ting, f.eks være med barna. Jeg bestemmer selv hvordan jeg vil jobbe, via pc, telefon, personlig kontakt osv.. Det er mitt valg hvem jeg vil jobbe med, og det er jo perfekt – man kan velge sine kolleger og det kan være med på å gjøre dette til drømmejobben for mange!

Som min egen sjef så er det jeg som styrer økonomien, jeg som styrer bestillinger, jeg som bestemmer absolutt ALT i min egen Forever-business! Og DET er en ganske så digg følelse!

* TOMMEL OPP *

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *