7 positive ting ved å jobbe i Forever – 1/7

Hver dag denne uka skal jeg presentere en positiv ting ved å jobbe under paraplyen Forever Living!
Det er MYE og masse som burde blitt skrevet om, men jeg skal velge 7 ting som gjør at JEG liker dette så bra, og trives så godt med det jeg gjør. Selvsagt ville kanskje andre forhandlere ha verdsatt andre ting, men vi er jo alle forskjellige. 😀
Jeg har ikke rangert disse 7 tingene, men tar det som det kommer!

 

1/7 MOBILAPP

LandingPage_Top

 

Forever Living har sin egen app som kan lastes ned på telefonen. Slik kan vi ta med oss jobben hvor som helst og jobbe når som helst, uten tilgang på data eller annet. Det er ikke mange jobber du kan gjøre via en app på telefonen 😉 

Når du er forhandler og har lastet ned appen trenger du ikke logge inn og ut hver gang.
I appen har du flere valg, uavhengig av hvor du er eller hva du ønsker å gjøre. Det finnes en meny øverst til venstre, samt en hurtiglink til navnelisten øverst til høyre. Det finnes også en startside hvor du ser hvor mange uleste meldinger du har i innboks, hvilke oppgaver du har å gjøre i dag og om det har kommet nye nyheter siden sist du sjekket nyhetssiden i appen.

 

For å gi en liten sneakpeek på appen, så inneholder den bl.a:

NYHETER.
Her kan du følge med på vår nyhetsstrøm når du er på farten!
Under nyheter så kan man velge hvilke nyheter man ønsker å lese, de er delt inn i fire kategorier med hvert sitt ikon.
– Alle nyheter – Hovednyheter – Nyheter i shoppen – Nyheter fra support.

INNBOKS.
Her kan du lese dine personlige meldinger som kontoret sender.
Meldingene kan handle om alt fra hvordan du får din premie i en challenge, til at kontoret må informere deg personlig om noe viktig angående f.eks et event eller noe annet.

CC (poeng).
I appen kan du til enhver tid sjekke hvor mange CC du har og hvor mange du trenger for å komme deg til neste nivå i markedsplanen. Under CC i appen så kan du sjekke daglig statistikk, personlig CC, total CC, aktivitet-CC, non-manager CC osv.. Jeg går ikke mer inn på dette nå, men er du forhandler så vet du hva CC betyr og hvordan det brukes :)

NAVNELISTE.
I appen så har du mulighet til å se din fullstendige navneliste.
Navnelisten i appen synkroniseres med navnelisten på hjemmesiden. Fra navnelisten vår kan vi sende epost eller ringe til kontaktene våre.

VARSLER/PUSH-MELDINGER.
Når det kommer nyheter, så varsler appen deg, slik at man kan gå inn og sjekke med en gang. Supert! Da får man alltid med seg alt som kontoret skriver til enhver tid. Det gjør det enkelt for alle og holde seg oppdatert.

«Å GJØRE»-LISTE.
Både via appen og hjemmesiden har vi en liste over gjøremål, den kan du sjekke i appen og legge til eller redigere som du vil.

VIDEO.
I appen kan man vise videoer om Forevers produkter eller om mulighetene ved å jobbe hos oss. Du kan inspirere andre når som helst og hvor som helst. Treffer du noen på bussen eller i en do-kø på et kjøpesenter så kan ved bare et par touch på telefonen ha fått deg en ny kunde eller en ny kollega til teamet ditt.

 

Appen er selvsagt gratis, og den er moderne og veldig enkel og oversiktlig i bruk.
Desverre kan jeg ikke vise dere bilder av innholdet i den. 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *