Bissevovvenes visdommer!

Hva ville vel verden vært uten menneskets beste venn? Våre hunder er elskede husdyr, venner og familiemedlemmer, og ikke nok med det: de har faktisk også en del å lære oss tobeinte. Framfor alt om hvordan man lever livet fullt ut. 

Lev i nuet
Selv om hunder husker hvor godsakene oppbevares, menneskene de har møtt og hvilke veger som leder hjem så bruker de bare den informasjonen akkurat når de trenger den. Uansett om hunden tygger på et bein eller jager en ball så lever den alltid i nuet. Fortiden er tilbakelagt – du kan ikke gjøre noe med det. Framtiden vet vi ingenting om. Det eneste du kan nyte – og påvirke – er nuet.
Lek hver dag
Hunder elsker å leke. Å springe, jage, hente pinner og søke. Lær deg av dette. Å leke åpner også våre menneskelige sinn for kreativitet og nye idéer – og hvis vi kan få mosjon samtidig så er det enda bedre. En annen grunn til å skaffe seg hund forresten. Da har du en grunn til å komme deg opp fra sofaen. Hver dag.

 

 

Ikke bær nag
Bitterhet er en særegenhet hos den menneskelige rasen. Og ikke en spesielt god en. Din hund vil aldri bli sint på deg fordi du ikke delte middagen din forrige uke. Livet er for kort til å gå og bære nag. Det tynger deg følelsesmessig og holder deg tilbake. Slipp det og gå videre.

La kjærligheten overvinne alt
Det finnes mange historier om aggressive hunder som har blitt snille som lam når de har blitt plassert i nye, kjærlighetsfulle hjem. Hunder kan overvinne usikkerhet og redsel gjennom kjærlighet, og det kan vi mennesker også. Kjærligheten overvinner virkelig alt. Og det første steget er å elske oss selv. For om du kan erstatte uro og selvkritikk med kjærlighet til deg selv vil livet ditt bli så mye lettere.

Ta et gledeshopp
Du har sikkert sett en hund springe rundt i sirkel eller hoppe opp og ned i ren glede. Skulle det ikke vært herlig om vi tobeinte kunne gjøre det samme? Vi lever våre liv i et sånt rasende tempo at vi ofte glemmer å bli opprømte, å feire våre seirer – ettersom vi allerede er på veg mot neste greie. Stopp en stund, så innser du at det finnes mye å feire. Verden er full av små mirakel som er vel verdt et gledeshopp.

Vær fornøyd med situasjonen
Kan du forestille deg en grand danois som ønsker å være en chihuahua? En puddel som er misunnelig på en collies pels eller en mops som gjør alt den kan for å få samme nese som en greyhound? Vi mennesker bruker uendelig med tid på å prøve å oppnå noen andres versjon av perfeksjon – istedenfor å sette pris på våre unike forutsetninger. For tenk så kjedelig det hadde vært om alle hunder oppførte seg nøyaktig det samme og så likens ut!

Nyt reisen
Når hunder tar en biltur så stikker de gjerne hodet ut av et åpent vindu for å sniffe luften og kjenne vinden i pelsen. Hunder bryr seg ikke om hvor de er på veg – de bare nyter reisen dit. Selv om det er viktig å sette mål så glemmer vi mennesker ofte at vegen dit kan være enda viktigere. Hvis vi fokuserer for mye på sluttresultatet så risikerer vi å bli frustrerte, sinte og deprimerte hvis ting ikke går 100% etter planen. Så neste gang du setter et mål, vær åpen for at ting kan forandre seg. Og sørg for å ha det moro på vegen dit.

Vær der for din flokk
Hunder er flokkdyr. De holder seg til sin flokk, de leker i sin flokk og de forsvarer sin flokk. Det er en god påminnelse for oss mennesker å også være gode flokkmedlemmer. Å være en lojal og pålitelig venn, partner, forelder eller familiemedlem vil berike livet ditt på mange måter.

Å elske betingelsesløst
Uansett hva som skjer så kan du stole på hunders kjærlighet. De vifter med halen når du kommer hjem uansett hvilket humør du er i. Selv om du nettopp har kjeftet på de så vil de likevel slikke deg i ansiktet. Og de tilgir deg umiddelbart uansett hva du har gjort. Å elske noen betingelsesløst er ikke enkelt, men vi kan vel i det minste forsøke? Det skulle gjøre verden til en mye hyggeligere plass.

 

Aloe Veterinary Formula
Takk din pelskling for gode råd med Aloe Veterinary Formula som er spesielt utviklet for våre firbeinte venner. Rengjør og pleier tørr hud, pels, poter, spener, hover, man og hale. Hovedingrediens? Aloe vera, selvfølgelig!

// KJØPES HER

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *