Fire steg fra drøm til virkelighet!

Hva drømmer du om? En reise, ny bil, ny bolig eller en helt ny karriere? Alt handler om å fokusere rett og jobbe stegvis mot dine mål. Så drøm stort, det er du som har makten å gjøre drømmene til virkelighet. 

 

d   Har du noen gang tenkt at drømmer bare er for andre? For privilegerte, rike mennesker med mange kontakter. Det er sant at noen har et bedre forsprang fra begynnelsen av. At det som kan ta en person flere år med planlegging og sparing å oppnå krever minimalt med anstrengelse av en annen. I det minste kan det se slik ut ved første blikk. Slik er det: vi starter alle fra forskjellig utgangspunkt. Derfor ser også vår veg fram til målet forskjellig ut.

Hvis du drømmer om noe som du ikke kan gjøre rent fysisk så kan det selvfølgelig være usannsynlig at det skal bli virkelig – men ikke umulig. Den teknologiske utviklingen går rasende fort framover. Og noen drømmer er naturligvis vanskeligere å realisere enn andre. Men faktum er at vi oftest drømmer om ting vi kan oppnå, hvis vi bare er villige til å jobbe for de. Du trenger ikke å tru at det skal være enkelt, at det skal gå raskt eller at det skal bli akkurat slik som du har tenkt deg. Men du må tru på at det er mulig. Med andre ord; du må tru på deg selv.

 

 

d1

Å jobbe mot et mål innebærer å alliere seg med de rette personene. Og å gi blaffen i de som bare er negative og ikke støtter utviklingen din. Det innebærer å ta små steg i rett retning – hver dag. De rette personene er de som hjelper deg, støtter deg og oppmuntrer deg. De som trur på deg og guider deg på vegen mot drømmen din. Det kan være personer som har gjort den samme reisen eller personer som vil det samme som du. Altså personer som synes at du jobber for noe bra. Del din entusiasme og dine framganger med de. De oppmuntrer deg og hjelper deg til å holde deg til planen.

Du kommer til å treffe personer som ikke støtter utviklingen din. Dette er ikke fordi de er slemme eller misunnelige. De mener faktisk vel, men antakeligvis har de selv ikke lykkes med steg én i planen så de trur at de gjør deg en tjeneste ved å ikke oppmuntre deg. Takk vennlig, men bestemt nei til deres tjenester. Fortsett mot målet. Det spiller ingen rolle om stegene du tar virker bittesmå, en telefonsamtale, en mail og så videre. Tenk på ordspråket ”mange bekker små, gjør en stor å”. Små ting som er lette å gjøre blir til sammen noe mye større. Og ettersom de er lette å gjøre så vil du bli inspirert til å gjøre mer.

 

 

d2
Vi mener ikke at rett valg automatisk vil føre til at alt løser seg på en magisk måte. Derimot vil vi gjøre deg oppmerksom på at du har mer makt over din skjebne enn du trur. Og den makten ligger i dine valg. Uansett hva du drømmer om, velg å prioritere det.

Velg å gi drømmen din all tid, oppmerksomhet, penger og kjærlighet du kan. Og støtt opp med pasjon, entusiasme og truen på at drømmen din kan bli virkelighet. Når du gjør dette så merker du også hvilke valg som ikke støtter drømmen din. Kanskje prøver du å realisere for mange drømmer på en gang?

 

d3
Det kan være fristende å være streng med drømmene sine. Å bestemme seg for nøyaktig når og hvordan de skal realiseres. Tenk bare på at når vi holder for hardt i vår høgst spesifikke visjon så risikerer vi å miste nyansene. Vi mener ikke at du skal slutte å sikte mot stjernene. Vi vil bare minne deg om at det finnes mange stjerner, noen nærmere enn du aner. Musikerdrømmen din trenger kanskje ikke å bety en fullsatt arena, men kan hende heller spillejobber på puben.

Hvis du skriver en bok så kan du kanskje publisere den selv istedenfor via et stort forlag. Jorden rundt-reisen innebærer kanskje jobb på vegen. Drømmen om en helt ny karriere kan kanskje bli en givende ekstrajobb? Disse drømmene ser kanskje ikke ut som de du hadde i begynnelsen, men de er versjoner av de. Versjoner som vil gjøre deg stolt. Husk at ingen drømmer er bedre enn andre, og hold alle dørene åpne – drømmen din kan bli forandret på vegen.


Hva drømmer du om?
Å tjene litt ekstra penger? Eller en helt ny karriere? Som Forever-forhandler kan du skaffe deg en egen framgangsrik virksomhet uten de vanlige økonomiske risikoene. Du kan starte ved siden av din vanlige jobb og selv velge i hvilket omfang du ønsker å satse og hvor raskt du ønsker å vokse. Vil du vite mer?

Eller ta kontakt med meg personlig :)

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *