Vintermoro for hele familien!

På denne tiden av året kan det være vanskelig å motivere seg til å finne på ting utendørs. Løsningen? Varme klær og gode idéer på morsomme aktiviteter som passer for hele familien. Her kommer noen tips.

 

KIe på dere: Det er aldri morsomt å fryse. Kle på alle som skal være med skikkelig etter lag-på-lag prinsippet – og ikke glem lue og votter. Med riktige klær blir alt så mye morsommere.

Ha en vinterpiknik: Det er ikke bare om sommeren at maten smaker bedre utendørs. Ta med varme tepper, gode smørbrød og varm drikke eller suppe i termos. Moro for hele familien, eller en god idé for en romantisk date på tomannshand …

Prøv fuglekikking: Speid etter fugler i hagen eller parken og noter ned deres funn. Ta med litt fuglefrø for å lokke de fram og bruk en fuglebok for å se hvilke arter dere finner. Ta også gjerne med en kikkert.

SnøgraffitiGi barna sprayflasker med vann og konditorfarge og la de få utfolde sine kunstneriske evner i snøen.

Vinterfotosafari: Oppdag vinterlandskapet gjennom kameraet! Avslutt med en kunstutstilling der alle får beundre hverandres mesterverk.

Snøball-VMHvem får flest mål i snøball-VM? Tegn opp en sirkel (målet) med vann og konditorfarge.

Gå på sporjakt: Nysnø? Da er det perfekt å gå på sporjakt! Ta med barna og kamera, og se etter dyrespor i snøen. Ta bilder, så kan dere sammenligne de med bilder av dyrespor når dere kommer hjem hvis dere er usikre på hvilke dyr sporene tilhører.

Sett nesen på snømannen: Gi deltakerne runde sjokoladekjeks og bind for øynene. Så er det hver sin gang å prøve å få snømannens øyner, munn og knapper på riktig plass.

Skattejakt: Været er ingen hindring for en spennende skattejakt i hagen eller i parken. Kjempemorsomt for barna, men også en artig aktivitet for å bryte isen på voksenfesten. Velg vanskelighetsgrad og premier etter dine deltakere.

HinderbaneBygg en hinderbane i hagen med hopp, tunneler og andre utfordringer. Her blir du svett, men du får det garantert morsomt.

Aloe MSM Gel
Treningsverk etter dagens øvelser? Unn deg en deilig massasje.
Aloe MSM Gel er en duftfri, dyptgående massasjegel med beroligende, styrkende og oppfriskende egenskaper. Inneholder blant annet MSM, Aloe vera og ulike urter.

// KJØPES HER

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *