PRODUCT of the month – FEBRUAR 2015

Denne månedens produkt er: Aloe Nourishing Serum

 

Silkemyk, fuktighetsbevarende serum som gir huden glansen sin tilbake. Absorberes raskt og kladder ikke i det hele tatt. Med blant annet Aloe vera, vitamin E, hvit te og mimosaekstrakt.

Føles huden tørr og flassete? Sonya Aloe Nourishing Serum er et lettpåført serum som gir tørr og flassete hud myk og glatt og gir den en fin glød igjen. Virker sammentrekkende og vitaliserende samtidig som den bevarer fuktigheten og er beroligende for huden.

Personlig så bruker jeg denne hver dag under makeup’en!
Denne er utrolig drøy i bruk, bare 3-4 pumper er nok til å dekke hele ansiktet og halsen.

Anvendelse:
Brukes morgen og kveld etter Sonya Aloe Refreshing Toner. Pump ut cirka tre doser på fingertuppene og påfør over ansiktet, halsen og eventuelle andre tørre partier.
  • Ekstrakt av hvit te som er oppstrammende, vitaliserende og fuktighetsbevarende
  • Hudpleiende vitamin E
  • Mimosa beroliger huden og gjør den glatt
  • Lett formel som raskt trekker inn i huden

// KJØPES HER

Månedens tilbud:  
Mennenes hudpleieskole

Vi merker en større interesse for våre hudpleieprodukter fra menn. Men vi er sikre på at enda flere vil prøve hvis dette med hudpleie ikke hadde virket så innviklet … Derfor feirer vi månedens produkt, Sonya Aloe Nourishing Serum, med en hudpleieguide spesielt for menn i PDF-format som er enkel å bruke. Du finner den i dette innlegget HER :) (link)

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *