Vil du ha litt husmordop?

Er du som meg (?) veldig aktiv på instagram? :)
Jeg kan sitte i timesvis og skrolle rundt på instagram for å se etter inspirasjon til både det ene og det andre! Men spesielt nå det siste året har jeg fått øya opp for trening og et sunt kosthold! Vi vil vel alle føle oss vel og se godt ut? Det er spesielt ei dame på insta som jeg stadigvekk titter innom: @rebekkawidero (Rebekka Widerøe)

Ho inspirerer så til de grader med de flotte bildene sine, både av matretter, trening og annet! Hun har fått veldig masse skryt og mange lurer på hvor ho tar energien fra? Travel småbarnsmor som ho er, med eget gründerfirma i tillegg! Svaret er: ARGI+

IMG_9704-0.JPG

IMG_9705-0.JPG

Argi+ blir av mange kalt husmordop, med god grunn! 😀

IMG_9707-0.JPG

Noen liker også å kalle det krutt på boks! «Det ekstra futtet du trenger i hverdagen»!

Så – hva er Argi+?
Kort fortalt, det er et innovativt kosttilskudd, utviklet spesielt for deg som lever et aktivt liv. Inneholder aminosyren L-arginin samt en juice- og fruktekstraktmiks fra frukt og bær, blant annet blåbær, bringebær, druer og granateple. Gir dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre.
Pulveret lukter himmelskt godt og blandes med vann, smaker som en god saft! Absolutt å anbefale!

Mangler du energi og overskudd, vil du kjenne at du lever igjen? Trenger du en ekstra boost under treningen? Da kan jeg anbefale deg ARGI+ som er spesielt utviklet for aktive personer som sagt, og det enten du trener på hobbybasis eller driver med profesjonell sport!

Med vår 100% fornøydhetsgaranti kan du prøve Argi+ så mye du vil i hele 90 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

IMG_9708-0.JPG// KJØPES HER

 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *