Uten tittel

Har jeg glemt å skrive tittel på innlegget mitt?
Neida, det var bare det at jeg fant ikke noe passende da jeg begynte å skrive… Og når innlegget var ferdig visste jeg enda ikke hva jeg skulle ‘kalle’ det! For hva har jeg skrevet om/skal skrive om? Jo – bare masse rare tanker som svirrer rundt og som trenger å komme ned på papiret for at jeg skal få pustet ut litt! Wæææ… Det er så mye som skjer på samme tid! Eller, egentlig er det lite som skjer totalt sett, men alt skal skje akkurat samtidig, på et veldig dårlig tidspunkt og da blir hodet så tungt å bære… Noen som kjenner igjen seg?

Hos oss er det jeg som er den store tenkeren! Kan sitte oppe kvelder og netter og bare stirre ut i lufta og TENKE! På dagtid også, for den saks skyld, men det er ofte kveldene jeg blir sittende slik alene. «Skal bare» se ferdig en serie på tv før jeg kommer etter og legger meg. Men så blir jeg sittende i sofaen, tv’n står på og serie etter serie ruller over skjermen. Jeg følger ikke med i det hele tatt, men øya mine ser på tv’n. Tankene er på vandring, en evig rundtur som aldri tar slutt. En labyrint som ingen ende har… I hvertfall ikke i kveld! Så hva tenker jeg på? Iblandt vet jeg nesten ikke det selv.. Jeg bare ‘tenker’ liksom! Noen flere som har det slik? Ofte er det bekymringer som tærer på meg. Bekymringer om penger, hus, jobb, utdanning, kjærlighet osv osv.. Noen ganger er det mammabekymringer – om både stort og smått, og til tider er det ganske mange av dem. Hvordan skulle jeg vite at å være mamma skulle være så vanskelig iblandt? Hvorfor er det slik at noen lever i god tro om at «alt ordner seg tilslutt», mens andre bekymrer seg syke over hverdagslige ting?

Noen ganger sitter jeg og tenker over alt jeg skulle ha gjort, som jeg ikke gjorde. Ofte angrer jeg på valg jeg har tatt, men også valg jeg ikke tok! Noen ganger kan jeg sitte en hel kveld og tenke på hvorfor jeg ikke gjorde slik og slik i stedet for sån og sån. Men hva er egentlig vitsen med og gruble så fælt over ting? Innimellom er det faktisk selvpining!!! Men andre ganger gir det deg motivasjon… Det kommer helt an på tankene og hvor tankegangen bringer deg. Vi har alle en fortid og en framtid. Jeg har mange ubesvarte spørsmål fra fortida som jeg kan sitte og tenke på til jeg gråter meg i søvn, enten det være små eller store ting, i blandt blir jeg helt oppslukt i tanker! Men på den annen side så kan jeg også dagdrømme om framtida og tenke på hva som kanskje skjer og da nesten hopper jeg av glede, bokstavelig talt. Så, uansett hvordan man vrir og vender på det så er vel ikke det å tenke så veldig usunt, det bare tar mye tid. Som jeg egentlig ikke har så mye av hele tiden, det er vel derfor jeg føler at det skjer så mye på samme tid! Men får jeg noe ut av all tenkingen? Iblandt nei, iblandt ja! Så hvorfor tenker jeg så mye da? Det er ikke akkurat slik at jeg styrer tankene mine… Jeg bestemmer meg ikke for at ‘hey, i kveld skal jeg nok sitte og gruble litt over det……’ Nei, dette kan man ikke styre selv, det bare blir slik, plutselig sitter jeg mutters alene i sofaen. Klokka er 2 på natta og jeg har sittet i flere timer og bare tenkt!

Til forskjell fra mange andre ganger så skrev jeg et blogginnlegg denne gangen! Fikk da NOE ut av all tenkinga! 😉

Nå skal jeg sove, det er ihvertfall sikkert!
God natt!

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *