Klestips på budsjett – flaut? NEI!

Jeg er ei helt vanlig jente, oppvokst i bygdenorge…
Har hatt en helt vanlig barndom, i helt allminnelige kår. Familien min var verken fattig eller rik – så bortskjemt er jeg ikke, men har likevel fått det jeg trengte av klær og utstyr!

Nå er jeg voksen, og fortsatt verken fattig eller rik – men noe mer preget av økomoniens verden!
Penger styrer så og si alt, og det er naturlig at man blir veldig opptatt av hva alt koster.
Noe jeg ikke bruker mye penger på er vanlige klær, altså, klær til hverdagslig bruk. Verken til meg selv, sambo eller barna.. Jeg ELSKER SALG, og får alltid et lite kick av det. Er det flaut å gjøre et skup hva barneklær angår på salg? Overhodet ikke! Klærne er av lik kvalitet uavhengig om du betalte 400kr i fullpris eller 50kr på salg. Og jo mer man shopper på salg, jo mer penger til overs til andre ting (eller evt mer klær) :)

De fleste motebloggerne blir jo sponset i hue og rævva av ulike klesmerker, men det er som oftest det dyreste de reklamerer for. Og det er ikke alle som løper på butikken for å kjøpe seg ei bukse til 2000 spenn. Faktisk, så er vi vel like mange som ikke gjør det!?!

SÅ – derfor kommer jeg til å lage innlegg med klestips til budsjett-priser :)
Både til ham, henne og barn i ulike aldre! Nei, jeg er ingen moteblogger (og kommer aldri til å bli det) men synes likevel det er gøy å inspirere andre. Spesielt i bygdenorge hvor det ikke akkurat florerer av klesbutikker, så blir ofte nettshopping redningen – og da er det greit å få tips om ulike tilbud samt nettbutikker med billigere klær enn ellers.

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *