Møt våre ambassadører :)

Har du møtt våre ambassadører Annika Sjöö og Nick Söderblom? Jeg er selvfølgelig utrulig stolt over at de liker Forever like mye som jeg gjør. Nå kan du bli kjent med de litt bedre :)

 

N i c k  S ö d e r b l o m .

 

“Jeg har holdt på med fitness og helse hele livet, og det ligger meg nært til hjertet å hjelpe andre mennesker med å ta vare på seg selv. Jeg er opptatt av hva jeg spiser og hva jeg bruker på huden, og da jeg møtte Forever føltes det helt riktig med en gang! Konseptet er genialt: forretningsmuligheten er sjenerøs og gjennomtenkt, i foretaket finnes en enorm, positiv energi hvor alle gleder seg over hverandres framganger og produktene er av høgste klasse.

Noen av mine personlige favoritter blant tilskuddene er ARGI+, Ultra, Arctic Sea og selvfølgelig Aloe Vera Gel. Disse bruker jeg daglig, og jeg liker å kjenne hvor godt de gjør i kroppen. Huden får sitt med Aloe Nourishing Serum og Sonya Deep Moisturizing Cream. De passer meg perfekt ettersom yrket mitt innebærer store påkjenninger for huden siden jeg dusjer ofte, reiser mye og er mye ute i solen.

Fordi jeg har holdt på med kost og trening så lenge så kan jeg veldig mye om dette og har derfor med meg en sunn skepsis. Jeg vil bruke bare de beste produktene og jeg synes også det er viktig at man omgir seg med positive, motiverende mennesker. Det gjør jeg nå, og jeg er stolt over å få representere Forever. ”

Nick Söderblom
// Personlig trener, foreleser og ambassadør for Forever

 


 

A n n i k a   S j ö ö .

 

”Trening, helse og kosthold har alltid vært mine store interesser og jeg er utrulig takknemlig for at jeg kan arbeide med det jeg brenner for. Det gir meg mulighet til å inspirere mennesker og hjelpe de å føle seg vel.

Samarbeidet med Forever skal bli fantastisk morsomt og spennende! Som selvstendig næringsdrivende er jeg mitt eget varemerker, og det er derfor viktig for meg å bli forbundet med gode produkter. Forever står for helse og det passer perfekt sammen med det jeg gjør og står for!

En av mine Forever-favoritter er honningen. Jeg elsker å bake og lage mat, og honningen er et fantastisk, naturlig næringsmiddel som passer perfekt i kjøkkenet mitt! Andre storfavoritter er Flawless Volumizing Mascara – den er fenomenal! – og Sonya Skin Care som virkelig gir huden en frisk glød!”

– Annika Sjöö
// Treningsinstruktør, kostholdsrådgiver og ambassadør for Forever

 

 


Da jeg var i Oslo på Kick Off i fjor høst foreleste begge disse to, og jeg ble helt revet med, spesielt av Nick! FOR en person, og FOR en inspirator for oss som ønsker og drømmer om ‘et bedre liv’ <3

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *