Fem trinn til et liv i balanse!

De fleste av oss drømmer om et sunnere og lykkeligere liv. Om å få et liv i balanse. Men hva innebærer det egentlig? Og hvordan oppnår man det? Vi har undersøkt saken.

Hva er et liv i balanse for deg?
Mange mener at et liv i balanse innebærer å legge nøyaktig like mange timer på jobb som på fritid. Ofte er ikke dette engang mulig, noe som gjør at vi risikerer at det føles ut som løpet er kjørt allerede i begynnelsen. Spørsmålet er: må det være slik? Nei, ikke i det hele tatt. Det viktigste er at du finner en god fordeling som passer akkurat deg. Tenk også på at livet forandrer seg hele tiden. Rett balanse for deg i dag er kanskje ikke rett i morgen. Vær fleksibel: det vinner du på i lengden.
Sett dine egne grenser
Trives du best med å legge jobben bak deg når du åpner døren hjemme? Eller blir du stresset av alt du ikke fikk tid til under dagen? Selv om de fleste av oss neppe vil eller orker å være tilgjengelige hele tiden kan kanskje en ekstra telefonsamtale eller å svare på en mail utenfor arbeidstid være nøyaktig det du trenger. For når det er avklart så blir det enklere å nyte resten av fritiden. I dagens samfunn kan det riktignok være vanskelig å styre helt over sin egen tid, men tenk gjerne over saken: kanskje kan du påvirke mer enn du trur.

Nei kan være en fullstendig setning
Ingen vil si nei. Verken hjemme eller på jobbet. Men for å oppnå balanse i livet må du gjøre det av og til. Og du må ikke forklare deg selv. Ingen av oss har mer enn 24 timer i døgnet til disposisjon, og det er umulig å gjøre alt vi selv vil – og alt det alle andre vil at vi skal gjøre. Løsningen? Lær deg å prioritere.

Skriv dagbok
For å forbedre ditt liv må du forstå hva du gjør. Hva som fungerer for deg og hva som ikke gjør det. Og de fleste av oss gjør altfor mye til å ha alt i hodet. En dagbok kan hjelpe deg. Skriv ned alt du gjør, fra jobbmøter til avslapping, trening eller storhandling og hvor mye tid du bruker på hver aktivitet. Vær ærlig. Dagboken hjelper deg til å se hvordan du bruker tiden din – og hva du kan gjøre bedre. Du kan også finne smarte apper til dette hvis du foretrekker det.

Aksepter at du ikke er en superhelt
Å ha balanse i livet innebærer å være realistisk. Å innse at ting ganske enkelt ikke vil bli gjort, og at det er ok. Bli ikke sint på deg selv fordi du iblant må omprioritere. Du har bare den tiden du har. Bruk den vel.

 

Så – hvordan komme i gang med å få livet i balanse?

 

Bruk Vital 5 –> En riktig hverdagshelt!
Vital 5 er en smart grunnpakke som forenkler vegen til velvære i hverdagen.
Inneholder fem av våre mest populære kosttilskudd:

 • 4 Forever Aloe Vera Gel
  Vår storselgende Aloe Vera-drikke består av handplukket, økologisk dyrket Aloe vera.
 • 1 Forever Arctic Sea
  Kosttilskudd med omega 3-innhold spesielt tilpasset for å etterligne en kost rik på fisk og skalldyr. En balansert kombinasjon av omega 3-fettsyrene DHA og EPA.
 • 1 Forever Daily
  Den lille tabletten med det store innholdet som gir deg viktige vitaminer og mineraler.
  Inneholder også Aloe Vera Gel, lykopen og koenzym Q10.
 • 1 Forever Active Probiotic
  Et veldig populært kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av seks ulike bakteriestammer.
 • 1 Forever Argi+
  Spesielt utviklet for deg som lever et aktivt liv. Inneholder aminosyren L-arginin og en juice- og fruktekstraktmiks. Gir deg dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre.

 

Et perfekt grunnlag som enkelt kan suppleres ut fra individuelle behov innen Wellness, Fitness og Beauty. Produktene leveres i en spesiell Vital 5 Box og i pakken medfølger også en Argi Scoop og et informasjonsflyveblad med tips på vegen til en sunnere livsstil.

Jeg søker etter fem testpersoner, som ønsker å prøve disse produktene her – og gir meg tilbakemelding/deler sine erfaringer! Er du int? Send meg en mail: tiina.cecilie@hotmail.com

 

// KJØPES HER

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *