PPRODUCT of the month – JANUAR 2015

Denne månedens produkt er: Aloe Ever-Shield Deodorant
Skånsom og effektiv deodorant som gir deg en frisk følelse lenge. Klisser ikke, og har en mild duft som passer både henne og ham.

Når temperaturen og tempoet stiger i løpet av dagen, føles det trygt å kunne føle seg like frisk som da man gikk hjemmefra om morgenen. Aloe Ever-Shield Deodorant gir en effektiv beskyttelse mot dårlig lukt.

Ettersom den inneholder hudpleiende Aloe vera, kan den påføres rett etter vask, barbering og voksing uten at den svir på huden. Takket være sin form – praktisk stick – og konsistens, er Aloe Ever-Shield lett å påføre. Den har en mild duft og gir ingen flekker på klærne.
Aloe Ever-Shield inneholder ikke aluminiumklorid.

 

#foreverbootychallenge – bli med!

Sjelden er muligheten for en ny start så perfekt som når et helt nytt år ligger foran oss. For å feire dette, og selvfølgelig månedens produkt Aloe Ever-Shield Deodorant, har vi fikset noe helt spesielt. 

Vår Forever-ambassadør Nick Söderblom har skapt en tøff treningsutfordring som hjelper deg til å gi det nye året en kickstart. Vi skal gi rumpe og bein en riktig workout ved å gjøre knebøy mot vegg  – i #foreverbootychallenge.

 

 

Slik gjør du det:
Selve øvelsen er enkel. Sett deg med knær og hofter i 90-graders vinkel mot en vegg. Press ryggen mot veggen og hold posisjonen gjennom hele øvelsen. Første dag: gjør øvelsen i 20 sekunder. Deretter legger vi på fem sekunder hver dag før vi avslutter det hele med 2 min, 45 sek den 31. januar.

#foreverbootychallenge begynner 2. januar og vi holder på i 30 dager. Utfordringen har fått sitt eget event på vår Facebook-side, her kan du finne mer informasjon, tips og inspirasjon.

Direkte link til eventet –> HER: https://www.facebook.com/events/1535647206677006/?ref_newsfeed_story_type=regular

Vi sees der!


Aloe Ever-Shield 
gjør deg klar
Alle kan være med i  #foreverbootychallenge –men det kan bli tøft så sørg for å ha deodorant for handen … Jeg foreslår månedens produkt i januar: Aloe Ever-Shield Deodorant.

// KJØPES HER

 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *