What to do?!

Joda, det er liv i oss allemann…
Men oppdateringer på bloggfronten er det blitt lite av i det siste – ikke fordi jeg ikke har hatt noe å skrive, men rett og slett fordi jeg ikke har tatt meg tid til det!
Dagene flyr avsted, og nå er det bare knappe to uker til første advent!! Helt sykt hvor fort denne høsten har gått.

Vi har feiret Anders sin 30årsdag og Evina har blitt 6 år!

IMG_8251.JPG

Jeg har tenkt å komme med bilderas fra 30årslaget, hadde tenkt på så masse forskjellig jeg skulle dele på bloggen – men så har det ikke blitt sån likevel! Jeg liker ikke helt denne bloggplattformen, syntes det var mye enklere og bedre på blogg.no når jeg var der. Siden jeg sjelden setter meg ved datan trenger jeg at blogg-appen fungerer raskt og enkelt når jeg ønsker å blogge fra telefonen. Desverre synes jeg ikke at wordpress-appen lever opp til mine forventninger, det gjorde derimot blogg.no-appen! Jeg holder på og tester appen til en annen bloggplattform også, så håper jeg finner ut av «what to do?!»
Det er kjedelig med all reklamen rundt om på nettet, og jeg vil ikke at bloggen min skal bombaderes med reklamer jeg ikke har valgt selv. :(

Ja, små bagateller – men i det store og hele hat jeh en fryktelig skrivetrang og bloghen er min lille baby til tider! Mitt eget lille fristed, og da er det kjekt om alt fungerer slik jeg vil.

I morgen er det på’n igjen med arbeidshelg, sukk!
Jobber sent på lørdag så får tid til noen timer i skogen med jentene før jeg må jobbe resten av helgen! Hater å være borte fra jentene i helgene! Føler jeg mister så mye tid med dem, så mange «ting» vi ikke får gjort…

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *