PPRODUCT of the month – NOVEMBER 2014

Denne månedens produkt er: RELAXATION BATH SALT
Med blant annet hudpleiende havsalt fra Dødehavet og delikat lavendel for å gi deg en badeopplevelse utenom det vanlige.

 

 

Vinterspa i hjemmets lune rede

Vinteren er en herlig årstid – men den er ikke alltid så snill mot huden. Overgangen mellom tørr innendørsluft og kald utendørsluft gjør at huden lett kan komme i ubalanse. Løsningen? Gi huden litt ekstra kjærlighet! Med vår deilige Relaxation Bath Salts, månedens produkt i november, fikser du enkelt ditt eget hjemmespa.  

Først og fremst, slapp av. Joda, det kan høres ut som en klisje, men det er ikke desto mindre sant for det. I spa-ritualet inngår det å glemme alle krav en stund og bare være i nuet. Finn fram rene, myke handklær, tenn levende lys og sett på rolig musikk. Dette er din stund. Prioriter den.

Gi huden en ny start
Hell i to spiseskjeer Relaxation Bath Salts i badekaret mens du heller i vann. For best effekt: la badesaltet løse seg helt opp (rør rundt i vannet hvis det er nødvendig). Synk ned i badekaret og nyt. For det lille ekstra, legg en deilig ansiktsmaske før du hopper i. Har du for eksempel prøvd Forever Marine Mask?

 

Ta vare på håret
Vinterens tørre luft kan gjøre håret krusete, tørt og statisk. Det er bare én måte å hjelpe ditt stressa vinterhår: skjem bort håret og hårbunnen med milde, pleiende kvalitetsprodukter. En fuktighetsgivende hårmaske kan også være på sin plass.

Skjem bort neglene
Neglene er en annen del av kroppen som ofte trenger litt ekstra fuktighet om vinteren. Varme bad og lange dusjer er herlige, men det er bra å følge opp med negleolje, rikelig med handkrem og et lag med pleiende neglelakk etter dusjen eller badet. Vår favorittkrem? Aloe Propolis Creme, selvfølgelig.

Skrubb leppene
Tørre lepper er et problem for mange om vinteren. Du kan selv enkelt lage en effektiv leppeskrubb. Bland honning med sukker – sørg for å ta så mye sukker at det virkelig føles. Smør in leppene med blandingen og masser med fingrene noen minutt før du skyller den av. Bruk også alltid leppepomade av god kvalitet, for eksempel Aloe Lips.

Og til slutt, smør deg inn
Etter all skrubbingen og vaskingen så er det herlig å smøre inn kroppen med en velduftende og herlig lotion. Ansiktet smører du selvfølgelig inn med en ansiktskrem. Nå i disse vintertider elsker vi Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream.


Go ahead – spoil yourself
To spiseskjeer i badet = total avslapping. Badesalt med nydelig duft av lavendel, bergamott og sedertre.

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *