Høstfin veranda!

Etter at verandaen kom opp på sensommern har jeg ikke hatt noe bilderas på bloggen enda, har ventet på en trapp på enden ut mot hagen, men mest trolig skal vi vente med den helt til våren. Så da kan jeg da iaf vise noen bilder slik det ser ut nå – høstfin med masse løv på seg 😀
Har kostet vekk altsammen nå da, men hadde sin sjarm etter ei lita uværsnatt at verandaen var dekt med løv fra den store bjørka vår…
Nå er det nesten ikke et løvblad igjen – heldigvis, kjedelig å koste verandaen hver dag. Men nå kommer vel straks snøen også! haff, jaja..

SLIK SER I HVERTFALL VERANDAEN VÅR UT NÅ:

IMG_7390[1]IMG_7381[1]IMG_7389[1]IMG_7380[1]

 

Vi er kjempe fornøyd!
Alt er eget design – og rekkverket vårt er bare lekkert spør du meg?! : -D
Til våren skal dette beises og males, og det kommer til å bli kanonfint!

Elsker at vi valgte så luftig rekkverk, for da har vi full kontroll på ungene hele tiden når de er på trampolina eller ved huska eller ellers rundt på plena! Og siden tomten vår ligger oppå en liten bakke, så er det ikke noe spesielt innsyn uansett, så da trengte vi ikke stenge oss inne med ett tett rekkverk, jeij!
*kremt* vet at alle blomsterpottene er tomme nå, haha. Ting tar tid, hadde planer om å ha litt ryssling nedi, men har ikke kommet så langt. Jaja, bedre lykke neste høst.

:)

En liten kickstart-update fra i dag: (dag7)
Jeg har vært litt slapp og nedfor idag, men fortsatt sovet godt (hele natta). At jeg er lei og sliten har jo ingenting med kickstart’en å gjøre, men ærlighet varer lengst. Så, da vet dere det!
Blir spennende å se på før/etter-bilder om noen dager, om det kanskje ikke kommer til å synes så veldig mye fysisk utenpå meg – så har det i hvertfall skjedd mange endringer inni kroppen min, og det er jo det viktigste! At jeg sover MYE bedre om natta er uten tvil en stor forbedring på så få dager. Helt utrolig, og så sjukt digg, siden jeg higer etter all søvn jeg kan få når hverdagen med to små til tider er ganske krevende. Jeg merker også sakte men sikkert at huden er blitt renere, ingen kviser i det hele tatt i ansiktet nå.. Når jeg tenker meg om så er ikke håret like tørt og krusete lenger heller! Blir spennende å sammenligne meg selv før og nå – da jeg er ferdig med dette! En ting er ihvertfall sikkert, jeg skal fortsette å drikke Aloe vera gel hver eneste dag! 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *