Kickstart-oppdatering + invitasjonslaging!

Jepp, da er dag 6 straks ferdig – og dette går strålende!

Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg sover mye bedre nå enn før! Det er så DIGG at jeg kan ikke få sagt det høyt nok 😀 Har nok noe mindre søtsug også, men jeg skal være 100% ærlig og si at jeg gleder meg til å kunne ta en sjokoladebit på lørdag. Jeg har gått ned noe i vekt tror jeg, venter med å sjekke vekta til dag 9, og jeg har mista 3 cm rundt magen så langt. Det er vanskelig å prøve å forklare at man kjenner forandring på kroppen, for akkurat hva som er forandret eller ikke det vet jeg ikke helt egentlig. Men jeg sover godt om nettene, våkner ikke typ 10 ganger for å snu meg eller sjekke klokka. Har sovet hele natten gjennom, med unntak hvis Savannah roper på smokken, men det har faktisk skjedd bare en gang de siste dagene.. Jeg har fått litt mer energi, eller ork, som jeg kaller det nå – men jeg har vært helt tappet for energi i lang tid, så det tar nok mer enn 9 dager før jeg er fornøyd på akkurat det området. Men uansett, det går i riktig retning i hvertfall, og siden jeg endelig sover natten gjennom, så gir jo det utslag etterhvert ift energi på dagene også. Alt-i-alt så er jeg veldig fornøyd så langt! Takk Forever Living for at deres produkter er så gode <3 og tenk at jeg er så heldig og få jobbe med dette!

Så – over til noe annet som har vært på agendaen hele dagen: nemlig invitasjoner til gubbens 30årslag! Ble til slutt ferdig med klipp & lim-prosjektet mitt, så i morgen sendes de i posten eller leveres personlig ila uka. Ting tar tid! Spesielt da gubben er borte og jeg har to små alene, og i tillegg en del mammaplikter utenfor hjemmet også. Så kjett å ha barnevakt for hver minste lille ting, men men!

Ble så fine så 😀 Men jeg kan jo ikke vise de frem på bloggen, siden de er hemmelige og gubben ikke skal se dem. Men jeg har laget de veldig enkle, og brukt bare helt vanlige, hvite konvolutter fra kiwi..
Det enkle er ofte det beste, og nå gleder jeg meg allerede til å starte på bordkortene! hihi..

IMG_7858[1]

De dansende elgene skal være en rød tråd gjennom hele bursdagsopplegget 😀
Søte, sant?

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *