Jeg har syndet! (eller har jeg det?)

Kommer med en oppdatering på kickstart – som lovet!
Det er jo egentlig ikke så mye spennende å si.. Jeg holder meg til menyen, og det funker bra. I går spiste jeg middag, laks og eggerøre. I dag har jeg ikke spist middag, for jeg har syndet litt når jeg var på dugnad med fotball-laget.. Eller – jeg holdt meg til «lovlig» kalori-innhold, men det ble en wienerpølse og noen sjokoladebiter til lunsj i stedet for middag. Dugnaden var varetelling i butikk i 7,5time – og da fikk vi lunsj servert. Hadde det så travelt da jeg dro i mårest, fant ikke igjen husnøkkelen og glemte proteinshaken jeg egentlig skulle ha til lunsj. Så da byttet jeg om, og drakk shake til middag i dag. Er på en måte litt skuffet over meg selv, men tenker at det får gå. Jeg syndet  jo på en måte ikke heller da 😛 Fortsatt 5 dager igjen!

Jeg har jo en god-nyhet å komme med også :- D
I dagtidlig fant jeg igjen ei av olabuksene jeg kjøpte da vi var på leirskole i 9.klasse. Det er helt seriøst 10 år siden, og den buksa har ikke passet på flere år, men i dag fikk jeg den på meg UTEN problemer!
#happyday «thatfeeling

buksami

Bildet er fra instagram’en min (@frkblestad)

Jeg tok også bilde av meg selv foran speilet idag, og selv om jeg ikke føler så stor forandring kroppslig – så synes det! 
Når det er sagt så må jeg jo legge til at jeg har sovet HELE natten gjennom. Våknet da klokka ringte! Akkurat det er ikke hverdagskost for meg.. Selv om jeg bruker lang tid på å sovne (tenker og grubler jo over alt som skjer i verden, hva jeg skulle gjort og ikke skulle gjort osv), så har vel kanskje søvnen blitt bedre da? Vi får se i natt da, om jeg sover som et barn eller ikke :) For nå er det snart kvelden! Zzzz

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *