Hvordan få tid til alt?

Det er høst. Det er jakt. Og det er snart elgjakt.
Det er bursdagstider her i huset. Tre jubilanter på 5 uker. Alle skal feires! Ei blir to år, en blir 30 år og ei blir 6 år! Bake kake søte, dyppe den i fløte….. Osv osv.. Kommer til å bli en mesterkokk snart, blir nok himmelsk gode julekaker til jul. Hvis jeg har igjen noen krefter til da.. Det er stressende på jobben til sambo, overtid og overtid. Vi er midt i oppussing her hjemme også. Puh! Vi har ei jente i bhg og ei på skola. Jeg jobber helger og mye kvelder. Når får vi tid sammen alle fire? Aldri! I hvertfall føles det slik nå… Har vi tid til at flere av oss blir syke? Overhodet ikke. Så det håper jeg vi kan forskyve til senere en gang, på nyåret ellerno 😛

Midt oppi alt detta, så er det i tillegg tid for helsekvelder ifb.m min nye jobb. Koselig, veldig koselig – hadde jeg bare følt at tiden strakk til…

Sambo reiser bort i 11 dager på jakt snart, og jeg aner egentlig ikke hvordan jeg skal få det til å gå rundt.
E skal på skola og S skal i bhg, samtidig så skal jeg jobbe litt, selvsagt da barna har fri, og på helg i tillegg…  Å være avhengig av barnevakt er noe jeg virkelig hater! :( Ikke det at barna har vondt av det, for de klarer seg supert – men det er noe med følelsen du som forelder sitter igjen med. 

På mange måter føler jeg meg litt slik som hun  på bildet,
men forskjellen er at jeg har bare to hender og klarer desverre ikke å få til alt samtidig,
selv om jeg ofte skulle ønske det fungerte slik.

Å planlegge et 30årslag tar tid! Mye tid!
Gjesteliste, invitasjoner, mat, drikke, kaker, underholdning, musikk, pynt, bordkort, velkomstdrinker, gaver, lokale osv osv… Det er veldig mye som skal arrangeres, og ordnes i god tid før selve dagen. Puh! Nå MÅ jeg få invitasjonene ut i postkassene i løpet av de første dagene denne uka. Også er det bare å krysse fingrene for at de som blir invitert kan komme. :)

Og i november har jeg tenkt å være med på julemesse, jeg har egentlig sagt jatakk til å være med også. Men hvordan skal jeg få tid til alt? Noen som har noen tips til hvordan man forlenger hvert døgn litt?.. Hvordan skru opp tempoet på gjøremål, men samtidig skru ned tempoet på tiden?! Oh, lord – høsten er travle tider. I tillegg er det snart julegaveinnkjøp på planen. Viktig og ikke spare alt til sist i desember, for da vil jeg mye heller bruke den tiden jeg har fri fra jobb til å kose meg med mine kjære!

Jeg er jo en «i-siste-liten-person» – alt skal gjøres kvelden før. Jobber nok best under press, det har jeg alltid gjort, men når det er veldig mye på en gang, så blir kroppen nesten litt utbrent. Jeg føler meg sliten og lei allerede nå. Hvor skal jeg få energi ifra? Hvordan skal jeg kunne legge meg tidlig om kvelden for å få nok søvn når det er så mye jeg skulle gjort før leggetid? Hvordan slappe av en hel dag uten å tenke på alt man skulle ha utrettett? Det går jo ikke! Det er et evig tankespinn oppi topplokket for tiden……
Så utrolig slitsomt :(

 

 

 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *