30årslag under planlegging…

Det er ingen hemmelighet at gubben min blir ‘gammel’ i høst : -D
Og det skal så klart feires – med både familie og venner!

Hovedpersonen selv har vært med på å bestemme dato, sted og gjesteliste – resten har han overlatt til sin kjære, og det er jammen morsomt og få frie tøyler til å planlegge en aldri så liten fest!
Men jeg trenger litt hjelp…
Har aldri planlagt denne typen selskap før, og heller ikke vært i så mange 30årslag, så derfor er jeg litt usikker på HVA dagen skal inneholde!?! Det kommer til å bli delt opp litt, slik at familie og nærmeste omgangskrets blir invitert på middag osv, mens de resterende gjestene blir invitert rett til kaffe/kaker og festen på kvelden – ellers blir det for mange til middag, og fort for dyrt, siden jubilanten har så stor slekt! 😉

Jeg er i gang med invitasjonene, de skal sendes pr.post! Synes det er litt stas og ikke minst koselig når det blir litt formelt. Dette skal jo være litt mer enn ‘bare’ et fyllkalas. Har også shoppet litt partyeffekter med 30-tall på hos min gode venn EBAY, og de har allerede begynt å komme i postkassen vår. Gøy! (Skal dele linker når feiringen er over.)
Servietter er bestilt, de er så fine *sukk* Og tema for selve feiringen/pyntingen blir jakt, skog, natur, dyr osv osv..

toy_trees_and_bushes

 

 

 

 

 

Så, hva skal et 30årslag inneholde?
Nå bare tenker jeg høyt her, skriver ingenting konkret om hva jeg har bestemt for Anders sin bursdag, siden han kan lese dette her, men av underholdning så er noen av forslagene quiz (gjerne om jubilanten), konkurranser (fri fantasi på dette område, kan jo være så mangt), drikkeleker (utpå kvelden når festen er i gang), musikk/cd-spiller (et absolutt must), ordspill/sanglek/musikklek, twister med egen vri, stol-leken etc etc..

Dette blir et selskap med både middag og kaffe/kaker, men et selskap bare for voksne siden det blir alkohol med i bildet helt fra starten av.

Er det noen der ute som har fine tips til underholdning/konkurranse på 30årslag?
VÆR SÅ SNILL og send meg en mail med tips eller send meg linker
mail: tiina.cecilie@hotmail.com

Kjenner du meg kan du jo alltids sende meg en pm på facebook 😀

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

1 kommentar

  1. Har aldri arrangert 30-årslag, men jeg må bare si at jeg syns det er supert at du sender invitasjoner per post! SÅ koselig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *