Success Days – starten på mitt nye liv!

Herreminhatt! I hele helgen har jeg nærmest svevd på en rosa sky.. 
Jeg har deltatt på Forever Success Days sammen med over 700 andre mennesker i dette selskapet jeg jobber med. Jeg har vært stolt, takknemlig, jeg har grått noen tårer, jeg har fått frysninger, jeg har blitt inspirert, motivert og jeg har jublet av lykke! Jeg har stått på scenen og mottatt «diplom» to ganger i løpet av helgen, jeg har spist god middag, sovet på hotell, danset og festet på Ullevaal, og sist men ikke minst – jeg har truffet og blitt kjent med SÅ MANGE HERLIGE MENNESKER!

For den lille bygdejenta som jeg egentlig er (og føler meg som) så har dette nesten vært helt for godt til å være sant! Jeg har kløpet meg selv i armen opptil flere ganger og lurt på om dette skjer meg?! Og vet dere hva – this is real! 😀

Jeg er sååå glad for at jeg valgte å hoppe rett uti det, og dra til Oslo helt alene på seminar uten og ane hva jeg gikk til. Angrer ikke et sekund på at jeg dro, for denne helgen har forandret livet mitt. Det vil si, den har forandret synet mitt på både helse og hva livet generelt er verdt. Jeg har blitt motivert og inspirert så til de grader, så nå er det bort med alle dårlige unnskyldninger & fuck janteloven. Denne helgen åpnet døren til et helt annerledes liv og leve, for både meg og familien min.

Vi i Forever har to flotte abassadører, nemlig Annika Sjöö og selveste Nick Söderblom. De holdt foredrag begge to i helgen, og wow, for noen inspiratorer. Nick Söderblom fikk meg faktisk til å tørke tårer, og jeg var ikke alene om det under foredraget om hans liv. Han fikk oss til å innse at det skal ikke være nødvendig at det skjer en ulykke, kreftsykdom eller dødsfall FØR vi bestemmer oss for å leve livet annerledes. Så fra og med NÅ skal jeg leve livet slik at når det passerer i revy, da skal det være verdt å se på!

På lørdag startet dagen kl 11, med diverse foredrag og anerkjennelser. Malin Bäckstrøm var hovedforeleser (både lørdag og søndag), men det var mange andre flinke som også foreleste/fortalte sine forever-historier, der i blandt min herlige sponsor Monica Jensen.
Da vi ankom UBC-salen, Ullevaal Business Class, var det stilt opp skriveblokker og penner med forever-logoen til alle de 700 gjestene. Stilig! I tillegg var det fri tilgang på kaffe og vann med isbiter hele dagen. Har aldri vært i denne delen av Ullevaal stadion før, har jo bare vært og sett på en landskamp, så jeg ble veldig overrasket over hvor elegante og profesjonelle lokalene var. 😀 UBC er faktisk et av Norges største kurs og konferansesentre.


PS! Dette bildet er tatt fra hjemmesiden til UBC, for å vise dere størrelsen 😉

IMG_7375[1]På kvelden var det festmiddag og feiring av alle som fikk anerkjennelser og rett og slett en liten «bli-kjent-fest» i godt lag. Er det en ting som er så himla herlig med Forever, så er det det at vi er alle venner. Ingen er konkurrenter, her i forever så hjelper vi hverandre til å oppnå suksess, og vi jubler når noen av oss når nye mål! For en utrolig følelse å få lov til å være del av en så stor og fantastisk gjeng på mange, mange hundre forskjellige mennesker!

Vi spiste middag i restauranten i 3.etg på Ullevaal, med utsikt utover fotballbanen! Faktisk så var landslaget og trente tidlig på kvelden mens vi ankom lokalene før middagen.. Tok en liten drink på VIP-tribuna, satt og slappet av i skinnstoler mens vi ventet på at middagen skulle serveres. Jeg er glad i fotball og jeg er glad i landet mitt, så fikk faktisk en voldsom nasjonal-følelse mens jeg satt der. Ullevaal er faktisk en nydelig stadion!

IMG_7376[1]Tok ikke så mange bilder utover natten, men jeg la meg i hotellsenga rundt kl 2 på natta tror jeg :) På det bildet av fine jenter ved middagsbordet ser dere hovedforelser Malin Bäckström sitte ved bordet vårt. Japp, det var stas det! *kniis*

På søndag startet dagen kl 10, med forelesninger, flere anerkjennelser og produktinformasjon.
Vi som var der i helgen fikk også info om årets julekatalog og julegavefavoritter, samt mulighet til  forhåndskjøpe både kataloger og julekort, så det fikk jeg med meg hjem. Jeij. Gleder meg allerede til julesesongen er i gang, planleggingen har jeg allerede startet for fullt med! Anyway, på bildet nedenfor så ser dere gull-pin’en jeg fikk med forever-ørnen. Fin sant? <3

IMG_7377[1]Jeg har også vært oppå scenen som sagt, en gang på lørdag og en på søndag!
Det var jeg faktisk ikke helt klar over da jeg bestemte meg for å dra, men så utrolig artig og gøy å bli satt pris på. Absolutt gledings til neste gang, da jeg forhåpentligvis har klatret enda høyere på karrierestigen!

Min søte sponsor hadde også ordnet en gave til meg for at jeg har klart nivået Assistant Supervisor! Takk <3 Kortet og flasken med sprudlevann var ifra Monica.

IMG_7299[1]

 

Denne helgen har vært veldig morsom, og jeg har storkosa meg. I klesveien var dette en helt annen side av meg også, en side som ikke har vært i bruk siden jeg var student.. For hverdagen nå til dags består av joggebukse/mammaklær eller jobb-uniformen. I helgen har jeg vært «gamle-Tina» med pene klær, smykker og sminke. DEILIG!

IMG_7374[1]

Og siden jeg skal legge vekk dårlige unnskyldninger fra nå av, så betyr det også at det er ingen unnskyldning for å gå i joggebukser/mammaklær at jeg er hjemmeværende mange dager i uka. Det går jo an å ta på seg penere klær, sminke seg litt og være «fin» selv om jeg bare er hjemme. :) så, ja det skal jeg begynne med. Kanskje vil jeg føle meg litt bedre og mer energisk også? Blir jo nesten automatisk litt slapp og daff av å subbe rundt i joggings dagen lang…

Noen som ble misunnelige på denne helgen? 😀
Vel, neste år kan DU bli med også. Det er bare å ta kontakt, så skal jeg hjelpe deg i gang og ønske deg hjertelig velkommen til Forever <3

mail: tiina.cecilie@hotmail.com
eller send en pm på facebook-siden min: https://www.facebook.com/blestadforever

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *