På veg til Oslo for helgen!

Nå har jeg virkelig slått på stortromma!
Jeg har meldt meg på Forever Success Days og nå er jeg faktisk på tur nedover til Oslo.
Jeg kjenner INGEN som skal dit blandt mange, mange hundre stykker. Og jeg aner egentlig ikke hva jeg skal på, annet enn foredrag/seminar/kurs hele helgen samt trening og en  hyggelig middagskveld på lørdag! Jeg skal bo på hotell fra i dag til søndag. Dette blir forhåpentligvis årets happening for meg, og jeg satser på å få med meg masse lærdom hjemover igjen :)

Har fått tittet litt på programmet for helgen, og jeg må bare fortelle dere en ting – jeg skal på trening med selveste NICK SÖDERBLOM! Ja, du tenkte riktig. Han som har trent hollywood-kjendiser i en årrekke. hihihihi hohoh hahaha.. Starstruck jeg? Åneida 😀 

Vet du fortsatt ikke hvem han er?
Vel, jeg har funnet noen bilder du kan se på (og drømme deg bort)..

collagenick

Nick Söderblom.
«De fleste av dere kjenner nok vår ambassadør, Nick. Men for dere som ikke har hatt mulighet til å lytte til han så kan vi fortelle at han ikke bare er en fornøyd bruker av Forevers produkter, han er også en ettertraktet personlig trener.

Visste du at Nick har trent mange Hollywoodstjerner, blant annet Pierce Brosnan, Linda Hamilton og Backstreet Boys-stjernen AJ McLean? Nicks styrke er at han er en god menneskekjenner, allerede etter første møtet ser han hva personen trenger for å nå sitt mål. Men å trene et annet menneske er mer enn bare trening. Det handler om å se hele mennesket, mener Nick som lever etter mottoet «I don´t live for exercise, I exercise to live».«

Jeg har pakket med meg businessklær, treningsklær og en kjole til i morgenkveld! Har tatt med høye heler, men tror jeg må la de ligge igjen på hotellrommet siden ankelen fortsatt ikke er så samarbeidsvillig :/ Vi får se! Siden jeg ikke helt vet hva jeg skal på, så er det vanskelig å både glede/grue seg for noe konkret, derfor satser jeg bare på at dette blir kjempe gøy – og at jeg får noe ut av det! 

Jeg skal som sagt på et event som jobben min arrangerer!
Neste år drar jeg kanskje nedover med teamet mitt?! : ) Ønsker du å være en del av dette så send meg en mail da vel; tiina.cecilie@hotmail.com :)

Nå skal jeg prøve å sove litt på bussen og lade batterier mens jeg kan! Vi blogges!

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *