Min egen hjemmeside med nettbutikk!

I går kveld klarte jeg retailereksamen og ble kvalifisert til å åpne min egen nettbutikk innenfor denne nye og spennende jobben min! Hurra for meg! :- )

Jeg har bare holdt på med dette i noen uker, og jeg er helt frelst.
I tillegg til at det er gøy å jobbe med andre mennesker og ikke minst FOR andre mennesker, så elsker jeg produktene også. Vi har allerede en hel masse aloe vera-produkter rundt om i hjemmet, i kjøleskapet, på  håndvasken, i skapet, i sminkepungen, i dusjen osv osv. Jeg bruker flere av disse daglig, og kunne ikke vært mer fornøyd!

Nå har jeg også bestilt opp en del varer slik at jeg har et lite lager hjemme, og skal nå starte med å holde helsekvelder for dere! Første kveld blir 16.september og etter det har jeg mulighet hele høsten, så bare ta kontakt hvis du ønsker å være vertinne en kveld! :)

alman3

For å komme til hjemmesiden min kan du trykke –> HER <–
Adressen er http://myaloevera.no/blestad/
Ønsker du å titte på produktene velger du å gå inn på «SHOP» oppe på menyen.

På hjemmesiden kan du lese om selskapet jeg jobber i, om meg, om mulighetene du har hvis du vil jobbe sammen med meg, og selvfølgelig kan du shoppe dine favoritt-produkter i ro og fred via nettbutikken.

Har feiret med hjemmelaget kebab til middag, og tror jammen meg at jeg skal unne meg litt potetgull og dip til kvelds. Må jo skeie ut når man kan og har en ‘unnskyldning’ for det 😀 I kveld er siste kveld med kjæresten for denne uka, da jeg blir borte hele helgen og ikke er hjemme igjen før natt til mandag! 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *