Blir snart alenemor (elgenke)…

I dag er det 1.september, og alle vet at det telles ned til årets begivenhet, i hvertfall her i området hvor vi ikke deler året inn etter årstider og følger kalenderen slik som andre – for her handler alt om bare om FØR og ETTER elgjakta!

Nå er det like før det braker løs – og min kjære sambo skal ikke jakte her i Trysil i høst, men han skal til Lom. Jada, bare en liten svipptur unna (4 timer)! 😛 Vi har blitt enige om at det er greit, han skal få lov til å dra, men jeg kjenner at jeg gruer meg litt. For jeg blir alenemor for en liten periode, i hvertfall 11 dager i strekk i første omgang. Såklart overlever vi det, men jeg gruer meg litt likevel. Hvertfall når det er både bhg, skole,fotball, jobb osv som skjer da A er borte. Selv om det er elgjakt så stopper ikke livet til oss elgenker opp – the show must go on – det kan bare by på litt utfordringer siden jeg ikke har førerkort.

Sambo skal jakte både elg og hjort, og hjortejakt har han lenge drømt om – så det at han får lov å bruke såpass mange tusenlapper på årets jakt, det blir en del av 30-års-bursdagsgaven fra meg og unga! 😀 

Det var forresten Elgfestival her i helga, og da fikk jeg en ny t-shirt av gubben min! haha <3

elskerelg

Det er enda et par og tjue dager til han drar, men mye som skal skje i mellomtiden, så tida kommer til å gå fort. Til helga skal jeg på kurs/seminar i oslo hele helgen, og helga etter der jobber jeg. Da er det igjen bare en helg før han drar, og den helgen skal vi prøve å få feiret 2-åringen vår som har bursdag den 24.september. Og når han kommer hjem igjen er det allerede oktobermåned og hans eget 30-årslag nærmer seg med stormskritt. HJELPES, jeg kjenner jeg får litt fnatt. Travel høst i vente!

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *