A wedding gift…

På lørdag ble det gift et herlig par på Alvdal, nemlig LISE & TORE <3

Lise er ei gammel barndomsvenninne av meg. Vi vokste begge opp på samme sted, og gikk på barneskolen sammen. Lise og søstra er født i 1989 og 1991, mens jeg og søss er født i 1990 og 1991. Så vi hang mye sammen vi fire da vi var små 😀 Det jeg husker aller best er da vi dro på en spontan tur på fest i Søre-Osen. Det er over en times kjøring en veg, og vi var ikke gamle nok til å drikke en gang! haha.. lenge leve impuls-livet!

I ettertid har jeg mistet mye kontakt med Lise, og etter vi ble mødre begge to så har det bare blitt mindre og mindre kontakt. Vi bor jo noen timer unna hverandre også nå da, og da blir det litt slik automatisk desverre! :(

Jeg var faktisk en av de første som fikk vite at disse turtelduene hadde forlovet seg! hihi! Jeg ønsker dere all lykke for fremtiden – dere kler hverandre så godt <3 Og dere er virkelig heldige som fant hverandre! Husk å ta vare på hverdagens små gleder…

Selv om jeg ikke var gjest og feiret dagen med dere – så sendte jeg en gave oppover til den store dagen!
Skikkelig stas og lage kort og pynte gaven <3 Gjorde det enkelt og greit bare!

IMG_7100[1]IMG_7099[1]Håper dere hadde en strålende dag, fininger!
Og at vi sees snart <3

 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *