Oppussing – stuen vår FØR & ETTER

Nå i august er det nøyaktig 1 år siden vi flyttet inn i dette gamle kråkeslottet av et hus 😀

Og selv om vi føler vi ikke har hatt råd til å pusse opp for så mange tusenlapper, så har det lille vi har gjort blitt til stor forandring i stuen likevel! Det viktigste er vel at vi kan bo her, og at stuen ser «grei ut». Noen som husker hvordan det såg ut da vi kjøpte huset? haha

Jeg fant dessverre ikke igjen de andre bildene vi tok av stuen da vi holdt på og malte :/

I stuen så har vi faktisk ikke gjort all verden.
Men vi har grunnet og gitt veggene noen malingsstrøk. Vi har også byttet bort det lange gardinbrettet med noen helt vanlige gardinstenger fra Europris.  Utover dette så har vi byttet ut møblene dere ser på FØR-bidene med våre egne, har invistert minimalt i nye møbler, da de vi hadde fra før er helt greie :)

Inne i selve stue-delen, så har vi malt en vegg hvit, og to grå. Fargene er de samme som fra kjøkkenet, med andre ord så har vi faktisk bare brukt rester. Det gjenstår en vegg som vi ikke har gjort noe med, og det er den stygge tapetveggen, men i løpet av høsten skal den også bli NY! Tapetveggen ser dere på bildet nedenfor. Stripete, gammel ryetapet eller hva jeg skal kalle det.. usj!

IMG_7003[1]Dette er da altså sofakroken – hjørnesofa med sjeselong (fra bohus) og to gyngestoler til jentene (fra ikea).

IMG_7008[1]

IMG_7005[1]IMG_7009[1]IMG_7002[1]IMG_7013[1]

TV-reolen vår er fra ikea, og vi synes den er helt super. Billig og bra, jeg elsker ikea <3

På det nederste bildet av spisestuen ser dere et glimt av verandaen vår utenfor. 😀
Skal skrive et innlegg med masse bilder av den etterhvert også, bare avventer litt, siden vi fortsatt mangeler en trapp på ene siden. Tenkte at jeg skulle vise dere alt når verandaen var komplett!

Koselig å sitte ved spisestuen når man har så store vinduer, og spesielt på vinterstid og i mørketiden da ser vi lysene av slalombakkene og alle hyttene i trysilfjellet. Koselig!

IMG_7011[1]

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *