Vi har startet oppussingen på jenterommet! :-D

HURRA!
Nesten så jeg er mer spent enn 5-åringen 😀 hihi
Men dette er jo SÅ gøy! Nå har vi endelig tatt et skritt videre hva oppussing av huset angår – og nå er det jenterom til Evina som er på gang. I dag hentet vi brosjyrer og skulle bare titte litt og planlegge litt og regne ut litt priser og hvor mye materialer vi trenger..

 

IMG_7044[1]Men så ble vi litt ivrige, og fant ut at vi skulle ta en liten titt på hva som skjulte seg bak platene på veggene og taket. Tenk om det var tretak under de stygge platene? Da slipper vi å kjøpe et helt nytt tak, da kan vi jo bare male over det gamle tretaket… MYE penger å spare! Og hva slags vegg skjuler det seg bak platene? eller tapet? Vi ble rett og slett SÅ nysgjerrige at vi måtte gå opp på rommet og finne ut av det 😀

Har du lyst til å se?
Les videre nedover her da vel 😀

Vi gikk da som sagt opp og laget et hull i taket!
Skal si jentene fikk store øyne og lurte på hva pappaAnders gjorde?! hihi
Så sa vi til Evina at vi skulle se om det var et tak under taket som var der, så vi fikk vite om vi måtte kjøpe nytt tak eller ikke. Dette var faktisk utrolig spennende for oss allesammen.. haha. For oss så betyr det ganske mye om vi kan spare noen tusenlapper eller ei, så vi krysset fingrene for at det skjulte seg noen skatter på dette rommet……

IMG_7046[1]

Som dere ser så var det noe under platene.. En slags papp 😛
Vi banket litt forsiktig med hammeren og lurte på om det var noe der?!
OG DET VAR DET….

Helt og fint, ubehandlet tretak.

IMG_7049[1]Halleluja!
Da var de pengene spart! Nå trenger vi bare sparkle og male litt. Blir noen flere arbeidstimer, men vi betaler ikke oss selv, så det er ikke noe problem. *tommel opp*

Så var det veggene da…….
Hva skjuler seg bak?

IMG_7052[1]Bak de stygge, gamle platene skjulte det seg en ganske fin tapet, den kunne faktisk blitt veldig kul med maling over.. Men dessverre hadde den løsnet og var ikke brukbar. Da gravde vi videre i veggen og håpet på det beste…………….

IMG_7054[1]Tam-tara 😀
Enda en skjult skatt – trevegg! Da sparer vi noen tusenlapper på veggene også. Evina syntes også veggen var fin, og gleder seg til å velge farge på maling!

Hun har uttrykt at hun vil ha lilla vegger, så det skal hun få! Men det blir bare lilla på en vegg da, de tre andre får en lys farge. Evina skal selv få velge fargen, og det synes ho er kjempe spent!

Vi har antagelig bestemt oss for gulv, må bare tilbake i butikken og høre litt på på priser og slik. Dette kommer til å bli knallbra! Så fort vegger, tak og gulv er ferdig kan vi begynne på selve utfordringen: nemlig å snekre seng osv osv. Jeg og snuppa har nemlig tegnet en seng kombinert med både lekerom og en mini-walk-in-closet! Dette kommer til å bli det fineste jenterommet, ja ihvertfall i hele Trysil, hoho 😀

 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *