Permanent skade?

For nøyaktig en uke siden skadet jeg ankelen min i en treningskamp med fotball-laget mitt. Innlegget, med bilder av en veldig hoven ankel kan dere lese >>HER<<

Nå – en uke senere – er jeg fortsatt ikke bra. :(
Det gjør vondt å gå, og jeg har både støttebandasje og krykker til lengre gåturer. Jeg var hos legen igjen på mandag som var, og fikk beskjed om at trening og fotball ikke var aktuelt på minst 4-6 uker, mest trolig 8 uker. Med litt kjapp hoderegning så fant jeg ut at det var hele høstsesongen rett i dass det. Faktisk, så måtte jeg svelge unna klumpen som vokste i halsen min mens jeg sto i resepsjonen på legesenteret for å betale for timen…
Jeg som har gledet meg så mye, og jobbet så mye for å få muligheten til å spille fotball igjen! Jepp, jeg ble skikkelig lei meg! Også på vegne av laget, for vi sliter med å få til nok folk, og jeg vil ikke svikte de heller. Fotball er jo tross alt et lagspill som, i hvertfall for meg, betyr veldig mye! <3

IMG_6909[1]

Jeg har fått beskjed om å ta det med ro,unngå for mye belastning før jeg kjenner at ingenting gjør vondt lenger. Denne forstuelsen var såpass kraftig at jeg kunne risikere å få permanent skade hvis jeg ikke var forsiktig. Mine andre planer om å trene regelmessig og komme skikkelig i form igjen ble jo også litt satt på vent noen uker. OG, tankene om å spise sunnere drøyer jeg litt til. Forige uke og helgen som var gikk med på å trøstespise litt knupp og god mat, synes faktisk litt synd på meg selv nå altså 😛 haha

IMG_6919[1]

Slik ser da foten min ut i dag – fortsatt hoven over ankelen, og blå helt ifra tåene til midt oppå leggen. Jeg klarer såvidt å gå, men det gjør vondt. Å gå på flat mark/gulv går ganske greit hvis det er veldig korte turer. Litt lengre enn en liten svipp, da må jeg ha krykkene mine. Å gå trapp er vanskelig siden foten får en slags bøy på seg hvis jeg ikke tar ett og ett trinn av gangen, og å gå i nedover eller oppover bakke eller på skrått underlag gjør veldig vondt. Føler meg litt ubrukelig om dagen!

Det er kjipt at fotballsesongen er over for min del, og at trening ellers må vente – men det verste er jo at FOTEN ER VOND! Det er vanskelig å være «handicappet» når man har to barn og ordne og styre med. Samboern jobber og jobber, og uten førerkort blir dagene lange når vesla skal i bhg og storesøster skal på skola. A er flink og snill og kjører når han har tid og mulighet :)

Også snuppene våre da, som synes synd på mamman sin! <3
De har også hatt vonde føtter om hverandre og satt på hverandre ‘bandasje’.. hihi : -D
Søtingene!

IMG_6920[1]

 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *