Høst = kaldt ute = innekos inne!

I går ettermiddag, nesten kveld egentlig, så hadde Evina fotballkamp – og da var vi selvsagt der og heiet. Litt duskregn og kaldt! KALDT ja..! Brrr…. Skulle ønske jeg hadde tatt på meg stilongsen faktisk! 😛

Savannah hadde fleece og en regndress og holdt varmen mens ho sprang rundt og stjelte baller, og Evina spilte jo. Mens jeg frøs, og det er faktisk så vondt å stå og fryse. Spesielt i går kveld, siden foten er så vond at jeg ikke kan bevege meg så mye..
Men det var ikke det jeg skulle skrive om : )
Høst = kaldt ute & kos inne!

Og med høsten på g, så betyr det utskiftninger av gardiner, duker, pynteputer, dekor og lys osv.. Er absolutt ikke sommer lenger, så da er det vel på tide å bytte ut grønn og rosa med høstfarger! Vi kjøpte oss nye gardiner i vår, og putetrekk, så disse får vi nesten bruke opp igjen nå – men man ønsker seg jo alltid noe nytt, sant?! 😀 hihi, i hvertfall så gjør jeg det. Og da tenkte jeg å vise litt av hva jeg har på ønskelisten for å få den gode høststemningen inn i heimen:

collage

 

Vi er glad i dyr til dekor, eller – det blir automatisk litt slik da man bor i hus med en jeger!
Men det er jo fint og dekorativt også :)

Finnes utallige butikker/nettbutikker med interiør…
Jeg har vel ingen favoritt akkurat, men synes kremmerhuset og kid har mye fint til en grei pris, og også nille og europris. I tillegg pleier jeg å bestille en del via nettet, da gjerne fra jotex, ellos, hm, spar kjøp.
Det finnes flere litt mer eksklusive nettbutikker med alt man drømmer om, men jeg pleier faktisk ikke å titte innom, da jeg vet at jeg ikke har råd til å kjøpe meg en helt enkel lysestake for 2000 kroner, når jeg får tak i likens på nille for 200,-
Vi har blitt enige om at det er greit å bruke litt penger på interiør og ‘dilldall’, men vi prøver å spare penger til oppussing. Alle rom i hele huset må pusses opp (unntatt kjøkkenet, det er vi ferdig med nå), og det blir fort veldig dyrt! Uansett, så blir vi ikke mer lykkelig hvis stua er full av unødig dyrt dilldall – da bruker vi heller penger på viktigere ting. Slik er det og ikke være millionær, og heldigvis vet jeg at det finnes flere familier rundt oss som lever i samme situasjon – og vi klarer oss mer enn bra nok 😀 Penger er ikke alt, selv om det til tider styrer hverdagen vår.. desverre!

Ønsker meg noen nye sengesett, det skulle vi faktisk virkelig hatt også.
De to nederste på bildet finnes forresten på ebay! :)
collageb

De har så mange fine sengesett og putetrekk på www.ebay.com, du burde ta en titt!

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *