Stolt 1.klassing i hus!

Det er 18.august 2014 og vår kjære Evina har hatt sin første skoledag i dag!
En dag verdt og minnes <3 En stor dag for både liten og stor!

Vi starta dagen ca 7.30 i dag tidlig, spiste frokost mens A kjørte lillesøster i bhg. Så kledde vi på oss og ordna oss. Antrekket for dagen har snuppa valgt selv (kan lese om det HER), men siden det var litt styggvær og kaldt i dag så ble det strømpebukse og ei ekstra jakke i tillegg :) Vi møtte pappan hennes og kjæresten utefor skola, og det var ei spent jente som knapt klarte å stå rolig. Mange tanker, inntrykk og følelser som blomstra opp inni den vesle kroppen sikkert. Men at ho var stolt, det var ikke så vanskelig å se. hihi :- D

IMG_6864[1]

Etter og ha hilst på rektor var vi inne på klasserommet en stund. Først fikk elevene navnelapper og info i samlingskroken, så gikk de ut og lekte med fadderene sine fra 6.klasse, mens vi foreldrene ble igjen inne og fikk enda mer info og papirer. Ca. 10.45-11 spiste barna lunsjen ved hver sin pult, alene sammen med læreren. Foreldre ble ‘jaget’ ut på gangen eller ut i skolegården! Etterhvert var det opp til hver enkelt hvordan de skulle gjøre det – man kunne velge å ta med barnet hjem eller barnet kunne være på skolen og bli henta 14.30! Evina ville bli igjen på skolen 😀

IMG_6886[1]

Tror nok dette blir kjempe gøy for snuppa vår! 😀
Lærerinna virker veldig blid og lett å snakke med, har allerede god kontakt med de fleste av barna tror jeg, så Evina kommer nok ikke til å ha problemer med å spørre læreren hvis det skulle være noe. En bekymring mindre for a mor ; ) Jeg har jo tenkt så mangt rundt dette her, gruet meg og gledet meg, bekymret meg og vært stolt. Men tror alle foreldre som opplever å ha skolebarn for første gang kjenner på noen av de samme følelsene rundt dette! For noen er det kanskje større enn for andre, mange velger å markere dagen – vel, det gjorde vi på den måten at Evina fikk velge middag (taco) og jentene fikk kose seg med is til dessert!

I morgen skal jeg først til tannlegen #AU, så skal jeg hjelpe Evina med hennes første lekse!
Hadde tenkt å skrive et langt og utfyllende innlegg med masse bilder osv, men pga dårlige nyheter etter et legebesøk så har jeg bare sittet i sofaen og furta hele kvelden!

(OBS! Klokka passerte midnatt før publiseringen gikk igjennom, treigt internett hos oss)

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *