DIY-TIPS: roses lamp shade decoration

Altså, det finnes SÅ mye rart, fint, søtt, tøft, stilig, nydelig, kult, vintage, moderne, rustikk, jentete og ja – med andre ord; det finnes bare SÅ UTROLIG MYE forskjellig man kan lage til hjemmet sitt! 

Jeg har sittet på google i dag, for å titte på hjemmelagede borg-senger (castle-bed har jeg søkt på), og da kom det opp så mangt. Langt uti kom dette bildet her opp:

DIY – roses lamp shade decoration
Har du sett noe så søtt? Eller nydelig for den saks skyld? *smelt*

Så da tenkte jeg med en gang at jeg måtte google dette litt nærmere.
WOLA, så mye fint! 😀 Både til barnerom, stue, kjøkken og det mere. Ja, dette ble rett og slett til et helt innlegg på bloggen.. Tror jammen meg jeg skal prøve meg på en slik lampe gitt, finne en billig skjerm-lampe på loppis eller ikea, og dekorere med blomster? Ja, hvorfor ikke?! Er det ikke fint da? :)

 

Har plukket ut noen søte favoritter!
TIL BARNEROM:

Hva med en personlig lampeskjerm til barnets soverom? <3

 

TIL STUE, KJØKKEN, GANG, SOVEROM etc…

Bare fantasien som kan sette en stopper for hvordan dette skal/kan bli :)

 

  

Lurer du på hvordan du lager/dekorerer en slik lampe?
Jeg tenkte at dette er såpass enkelt at jeg trenger ikke beskrive det noe mer, da må jeg jo først kjøpe meg en lampe også, hihi.. Men du trenger selvsagt lim og den dekoren du vil ha på! : )
Kjøp ferdige blomster (finnes på hobbybutikker, nille, europris o.l.) eller lag dine egne roser av kaffefilter eller silkepapir etc.. Fremgangsmåte på dette finner du enkelt ved hjelp av google eller youtube. Jeg har ikke testet dette selv, derfor valgte jeg og ikke dele noen link… 

Jeg her tenkt at jeg stadig vekk skal komme med slike DIY-inspo-innlegg, for jeg elsker å komme over nyttige tips på andres nettsteder, så da håper jeg at jeg iblandt kan inspirere dere andre der ute! 😀

Alle bildene i dette innlegget fant jeg på google (diy roses lamp shade)!

 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *