BIGFOOT – fotballskade

På onsdagskvelden hadde vi treningskamp, og for å gjøre en lang historie kort – jeg klarte å dra på meg et skikkelig overtråkk på venstre foten! AU :(

Fikk hjelp av bana, og fikk på en ispose med en gang! Allerede etter er par minutter var ankelen min så stor som en tennisball. Søren at jeg ikke fikk tatt et bilde da det skjedde… : P Men slik så foten ut når jeg kom hjem den kvelden, dog mindre hoven enn det den var først:

IMG_6787[1]

 

På torsdag  fikk jeg på en støttebandasje, og da ble det jo så fint! BIGFOOT:

IMG_6807[1]

 

I går var jeg mindre hoven, men blå og glovarm! :(
Det gjør fortsatt vondt å belaste foten, så nå har jeg fått meg krykker! JEIJ!

Bilde: #slikgårnådagan

#slikgårnådagan

 

Var til legen her i går, og han mente å ta røntgen av foten, men siden apparatet ikke fungerte ble jeg sendt hjem. Skal hoppe på krykker i minst to dager til, så mobilisering etter smertene.. Håper dette går fort over, men tvilsomt slik det føles nå. Skal belaste foten minst mulig, og det er jo kjempe lett med to små i hus 😛 Men storesøster Evina er snill og hjelper mamsen sin innimellom <3

I dag er foten vondere enn den var i går, selv om hevelsen er blitt enda mindre..

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *