Evina har startet på SFO!

Nå er vi inne i Evina sin dag nr 4 på SFO, og det går strålende! 😀

IMG_6813[1]

Allerede første dagen fikk mamsen beskjed om å gå hjem, for dette klarte ho selv. Så stor, modig og flink jente vi har! På SFO er det eget malerom, og det brukes flittig, i hvertfall av jenta vår. hehe! De har også fått egen skuff med navn på, til alle ting de kommer til å lage i løpet av året.

SFO er i samme bygget som skolen, med andre ord, SFO er PÅ barneskolen! Det er jo kjekt, for da kan snuppa bare gå ut av klasserommet og inn på SFO når skola er ferdig for dagen. I tillegg er jo skola/SFO bare noen hundre meter nedenfor huset vårt. Kort veg, og godt er det!

IMG_6745[1]

 

Første dagen hennes på SFO var tirsdag tidligere denne uka, og da trillet ho lillesøster hele veien til skola. Stolt storesøster!
Dag nr 2 på SFO ville Evina dit på tidlig at ho kunne spise frokost der, så da fikk hun det. Hun har fått seg mange «SFO-venner» som hun kaller det selv. Siden de har blanda flere alderstrinn. Hun er så fornøyd og skolestarten vil nok gå enda bedre når hun allerede er kjent på SFO. Jeg er såå glad for at vi valgte å la Evina starte på SFO før skolestart, og ikke vente til samme uka. Nå er hun allerede godt kjent på SFO, og vi trenger ikke bekymre oss for noe annet enn selve skolestarten. Som jeg forøvrig tror at egentlig kommer til å gå kjempe bra! De har jo vært på skola mange ganger med barnehagen, truffet både lærer og rektor og klassekamerater ellers, så slik sett er det vel ingen grunn til bekymring :)

IMG_6760[1]IMG_6748[1]

Begynte barnet ditt på SFO før skolestart?
Eller venter dere?

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *