JEG SKAL BLI TANTE!

For de som kjenner til meg og familien min, og spesielt da søss og kjæresten hennes gjennom 7 år, så kommer jo ikke dette som en overraskelse at de endelig skal ha baby! 😛 Men jeg må jo likevel skrive om det her på bloggen!

Så, ja – jeg skal bli tante til en liten gutt i månedsskifte nov-des denne høsten! <3

Det skal jo bli veldig rart, MEN koselig å kalle seg for Tante Tina og Onkel Anders 😀
Og jentene får sitt første søskenbarn, hihi, på tide ja.

Vi gleder oss, og jeg har jo selvsagt allerede kjøpt noen gaver til den lille. I tillegg holder jeg på og hekler en barselgave også, og har allerede planlagt julegaven vi skal gi. Noen som gleder seg til å bli tante kanskje? Nja, litt! 

Siden søss ikke bor her vi bor, men en times tid med bilkjøring unna, så treffes vi jo ikke sååå ofte, Men bare pjokken blir stor nok til å leke litt med jentene burde det jo være store muligheter for litt flere besøk til hverandre. I mellomtiden får vi dra på babybesøk, må bare passe på så mine egne eggstokker ikke spretter ut av kroppen. Blir jo så babysyk når «alle andre» skal få barn hele tida. Men vi skal vente litt til vi da, har bestemt oss for å drøye enda en familieforøkelse i et par år til.  Men da skal vi ha tvillinger (lov å håpe, sant?!) eller to tette :- ) Har i hvertfall jeg bestemt, så får tiden vise hvor mange flere sambo vil ha..

Men altså, det er ikke vi som skal ha flere barn nå – denne gangen (også) er det noen andre! Vi gleder oss til å hilse på deg lillevenn<3

I disse dager har jeg holdt på med babytøy, og babyutstyr – for på torsdag skal alt vi skal låne bort fraktes nedover. Gåstol, babyleker, massevis av klær i nøytrale farger, en del ull og søte sko. Mye som kan brukes til gutt, så da låner vi bort det i mens vi venter på at storken skal komme tilbake til oss igjen!

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *