Barnehagestart DAG 2

Dette her går over all forventning 😀

IMG_6743[1]

IMG_6744[1]

I dag var vi i bhg til omtrent samme tid som i går, og jeg var med S på grupperommet og lekte med ho og de andre unga. Stadig vekk gikk ho til de ansatte for å ha hjelp til bl.a å kle på dukka, bære en stol osv. Vi ble enige om at jeg skulle si «hade» og gå på personalrommet mens de ansatte skulle ta seg av bleieskift og vask før lunsjen skulle inntas, UTEN MEG!  Etter omlag 10 minutter fikk jeg beskjed om at alt gikk superfint, Savannah blid som ei sol og ventet på lunsj sammen med de andre. Da avtalte vi at bhg skulle prøve å legge ho i vogna for hvile etter maten, og ringe meg når ho våknet igjen. Gikk det skeis skulle jeg selvsagt komme før.. Fikk sms om at hun hadde spist godt, og nå sov hun. Så da slappet jeg av på en liten shoppingrunde, kjøpte meg en kjole og servietter til A sitt 30års-lag bl.a…

Klokka gikk… Tiden tikket av gårde…

Var jeg bekymret? Nja, litt kanskje.. Jeg sjekket iaf telefonen ganske ofte. Så plutselig ringte telefonen, og S hadde våknet. De hadde skiftet og var i full gang med lek igjen.. Jeg kunne slappe helt av og hente Savannah når sambo var ferdig på jobb kl 15. PUH! It’s all good! Når jeg gikk inn døra var det ei blid snuppe som kom springende mot meg, vinket til personalet og svarte klart JAAAA når de sa vi sees i morgen 😀 Hihih, søte jenta vår!

I morgen skal vesla leveres kl 7 og prøve å være der alene gjennom både frokost og lunsj, frem til hviletid i hvertfall, så får vi prøvd det også før ho virkelig starter for fullt uten mams og paps der som trygghet.

IMG_6746[1]

 

Vi er fortsatt veldig fornøyde meg valg av bhg 😀

PS!
Evina startet på SFO i dag, kommer et samleinnlegg om det senere i uken!
Første dag gikk kjempe bra, og ho gleder seg til i morra. Så deilig å vite det : )

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *