Barnehagestart DAG 1

I dag har «babyen» vår (på snart to år) hatt sin første dag i bhg, sammen med både mams og paps! Det var koselig at Anders fikk vært med på dette også, siden det er en spesiell dag for både liten og stor :) Vi var i bhg fra 9.30 – 11.30 sån ca! Fikk med oss leking, bleieskift, og lunsj før vi avsluttet for i dag.

Det har gått kjempe fint, tok ikke lange tiden før Savannah lekte med de andre barna. Innimellom ble det litt mye «min» og «mitt», heheheh, men det løste seg til slutt det også! Vi har ei tillitsfull jente, så dette kommer nok til å gå fint. Det som også er litt morsomt er at hun ene barnehageansatte (er jo liksom ikke lov å si barnehagetante lenger) på gruppa til S, hun hadde meg i bhg da jeg var baby! haha! Og nei, hun er ikke en gammel dame, bare jeg som er ung mor :- D Koselig er det lell!

Knipset noen bilder med mobilen:

IMG_6733[1]

Nybadet og klar for å kle på seg – var ei spent jente som satt i bilen og lo på veg til bhg! 😀IMG_6734[1]

En kjempe fin barnehage, fine og artige leker – lærerike og utfordrende sådan. Fine grupperom og ja, helt enkelt en superfin bhg! Skal ta litt bilder av selve bygget og plassen til S i morra!
Vesla har iaf kost seg skikkelig, og satt og sang for seg selv under lunsjen! <3
Dette blir bra for jentungen vår, vi er så glad for at vi fikk plass i denne bhg her.

Vi fikk noen papirer vi skal fylle ut, og i morgen er det ny dag med tilvenning!
Da skal bare mamsen være med, og kanskje skal snuppa prøve å sove der også. Time will show!

Nå skal jeg ordne litt med ting og tang Evina trenger på SFO i morgen, for ho starter nemlig der i morratili! Store, fine jenta vår!

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *