TILBUD – Barnehagepakke (aloevera-produkter)

På mandag skal Savannah på sin aller første dag i barnehagen, og det feires med et tilbud til dere andre mødre/fedre med bhg-barn der ute! : ) Nemlig en «barnehagepakke» med aloe vera-produkter til en hyggelig pris!

Dette er produkter som kan være lurt å ha stående i bhg.
Bedre føre var, er det noe som heter, ikke sant?! 😀

pakke1

Barnehagepakken består av:

ALOE VERA GELLY (planten på tube).
Dette er hudpleiende stabilisert aloe vera i gelèform som absorberes raskt i huden. Den beroliger, pleier og tilfører fukt. Inneholder verken fett eller parfyme. Tørr hud? Innsektsbitt? Solbrenthet? Denne er like allsidig som aloe vera-planten selv!

ALOE PROPOLIS CREME.
Utmerket til tørr hud over hele kroppen, kjempe fin som kuldekrem da den ikke inneholder vann. Den er mykgjørende og fuktighetsbevarende, også for følsom hud.  Passer dessuten ypperlig som rompekrem til de minste barna!

ALOE LIPS.
Beskytter mot vær og vind, enten det er sterk sol eller vind i vinterkulda. Hudpleiende, mykgjørende, lindrende og beroligende for huden. Passer like fint som leppebalsam, som på sår hud etter et innsektsbitt. Inneholder ikke vann, derfor superfin på vinteren på sprukne eller tørre lepper.

ALOE SUNSCREEN/ALOE SUNSCREEN SPRAY (valgfritt: krem eller spray).
Silkemyk solkrem med aloe vera og vitamin E. Den er skånsom, hudpleiende og fuktighetsbevarende. Med SPF 30 beskytter den mot både UVA- og UVB-stråling, i tillegg er den vannfast. Inneholder ikke parabener!
Sprayflasken gjør solkremen enklere i bruk kanskje, men dette er smak og behag.

REFLEKSØRN. (denne får du med på kjøpet)
Myk refleks formet som Forever-ørnen, glimrende under årets mørkeste måneder. Leveres med kulekjede som kan festes på jakken eller sekken. Refleksen oppfyller kravene til CE-merking!

pakke2

Som dere ser er Savannah klar :) Husk å merk med barnets navn!

IMG_6691[1]

Er du int. eller har flere spm (?) ta kontakt!
mail: tiina.cecilie@hotmail.com eller send meg en sms på: 47 17 34 94 :)

 

ØNSKER ALLE ANDRE LYKKE TIL MED BHG-START OGSÅ!

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *