Fører skolestart-tradisjonen videre <3

Helt siden jeg var lita jente, så husker jeg mamma alltid tok oss med på shopping i sommerferien slik at jeg og søss valgte ut våre egne antrekk til skolestart-dagen! :) Dette ble en tradisjon, og i hvertfall jeg gledet meg til dette hver sommer. Nå er tiden kommet til at min egen datter skal starte på skolen, og jeg har tenkt å videreføre denne lille shoppe-tradisjonen! Dette blir nok et koselig mor-datter-opplegg senere med åra også!

Siden det er manko på klesbutikker her vi bor, og vi ikke har mulighet til å dra bort på shopping andre steder før skolestart, så satte vi oss foran pc’en og tittet på hm.no! Kjempe masse fint til store og små, elsker H&M! Evina valgte først en tights med hjerter på, men den var ikke på lager, så da ble det ett skjørt i stedet! Så ønsket hun en heste t-shirt, men den var utsolgt i hennes størrelse, så da ville hun ha en helt vanlig lyserosarosa! Skoene kjøpte vi før sommer’n (knallrosa skatesko), så de står på hylla og venter på dagen de skal tas i bruk. Mamsen bestilte i tillegg vest og hårbånd til skolejenta si, og da valgte jeg farge på vesten som matcher skjørtet snuppa valgte! Evina har alltid vært en typisk rosa-jente, så det er litt artig at ho begynner å like andre farger også. Blir så fint :- D

collageadscx

 

I tillegg så har snuppa vært med på å bestemme farge på penalet sitt, valgt ut noen penner, blyanter, viskelær, linjal og slike ting! : ) Skal vise dere «skolesakene» hennes i et eget innlegg nærmere skolestart da vi har fått handlet alt som trengs. Skolesekk får jo alle 1.klassingene her, så det har vi ikke kjøpt. Skulle ho trenge en annen sekk på tur eller senere i skoleåret, så skal ho bruke bhg-sekken sin, for den kjøpte vi ny i fjorhøst og den er like fin enda.

 

Har dere noen skolestart-tradisjon?

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *