Miniferie med barna!

Mens A er hjemme og jobber dagen lang, så er jeg og barna på en liten miniferie!
Noen som kan gjette hvor vi er når dere ser dette bildet??

IMG_6587[1]

Jepp, vi er i vakre Elgå på besøk hos mammaen min (barnas bestemor) og øvrig familie, dvs småsøskna mine + stefaren min, samt besteforeldrene mine som bor  det andre huset på gården (barnas oldeforeldre). Evina dro hit på lørdag, og mandagsmorgen satte jeg og Savannah oss på bussen helt fra Trysil og opp hit. Nå har vi kost oss her i to dager, og skal hjem igjen i morgen da jeg må på kveldsvakt på jobben. Barna har lekt med småsøsknene mine – de blir nesten som søsken allesammen pga like aldersgrupper og at de har så nær kontakt med hverandre, derfor noen skikkelige krangler og diskusjoner innimellom også. Men hvem er det som er enige og forlikte hele tida? I hvertfall var ikke jeg og eldste søss det når vi var små heller 😉 haha!

Evina er jevngammel med Emma (den minste lillesøstra mi), mens det skiller bare ett år mellom Jacob (lillebroren min) og Savannah. For de som er ny her på bloggen min, så er Evina snart 6 år og Savannah snart 2 år!

Bussturen med Savannah opp hit gikk helt greit, ble litt kjedelig innimellom, men dukka og bamsen var selvsagt med, og da gikk det greit heldigvis.

IMG_6542[1]Så da var S sin aller første busstur unnagjort!

Som jeg skrev på instagram-profilen min, så har Savannah blitt ei skikkelig dukkejente nå i sommer! Før har ho aldri brydd seg om å leke med dukka, men nå er det hver dag. På med klær og av med klær, legge dukka i vogna og bre over filt, trøste og kose, og når smokken «faller ut» vugger ho dukka i armene og sier så så, så så… : ) Det er så søtt og se den omsorgen ho plutselig viser ovenfor dukka si. Skikkelig flink har ho blitt. Spørs om ho får ønske seg litt mer dukketing til bursdag og jul etterhvert.

IMG_6565[1]

For de som følger meg på instagram (@frkblestad) så har dere allerede sett disse bildene!
Og for de som lurer på hvorfor de andre barna ikke er avbildet, det er rett og slett for det de ikke ville bli tatt bilde av mens de lekte. Det er nemlig ‘hemmelig’ noen ganger hva de driver med, og da har ikke voksne lov til å blande seg visstnok 😉 hihi. Hadde dog med meg mobilen og skulle knipse noen bilder i sta da vi skulle ha inn kyrne i fjøset, men det ble ett bilde av ei ku – vips så gikk jeg strømtom…
J**** iphone og dens dårlige batteritid! Straks så blir det  i heldigvis ny tlf på meg…

 

Nå er det fjøstid, og Evina, Emma og Jacob er med dit, mens Savannah koser seg med kjeks og barnetv før ho skal legge seg litt før de andre. I kveld håper jeg det går noe bra på tv, for jeg har tenkt å slappe skikkelig av i sofaen. I går var det håpløst, for det regnet og tordnet og lynte så vi ble nesten skremt! Hustelefonen til bestemor og bestefar ble ødelagt i uværet, men ellers fungerer alt som før heldigvis!

Fikk forresten mail i dag om at pakken min fra forever living er sendt fra lager, så da får jeg snart min nye vidunderdrikk i posten! DET GLEDES :- D

 

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *