Har jeg endelig funnet løsningen?

Løsningen på hva da? lurer dere kanskje.. 

Som de fleste sikkert har fått med seg (hvis ikke så får de det med seg nå), så har jeg slitt veldig med mage og tarm-problemer i flere år nå. Har vært på gastroskopi to ganger på to år, og prøvd en rekke forskjellige medisiner. Har fått påvist en kronisk tarmsykdom, og det er ingen medisiner som hjelper.

Jeg ble veldig lei meg når jeg fant ut at det faktisk var noe «galt» med meg, men samtidig litt lettet over å vite hva det var. Så ble jeg igjen enda mer lei meg når ingen av medisinene jeg har prøvd virker. Fikk beskjed fra legen om at slike magesmerter måtte jeg leve med resten av livet, men fysisk aktivitet kunne hjelpe meg å holde tarmsystemet  i gang da jeg sliter med forstoppelse også. Starta med fotball igjen, og spiller på damelag, trener fotball to ganger i uka (+ kamp). I førsten kjentes det ut som om noen stakk kniver i magen på meg så fort jeg jogga med litt tempo, etter noen måneder ble det litt bedre. Og nå kjenner jeg bare litt smerter hvis jeg spurter på full speed. Det er deilig at det i hvertfall går fremover på selve smerte-delen. Men magen min og dens utseende er et helt annet kapittell. Huff a meien! Når jeg våkner om morgenen er magen vanlig og ‘flat’ og jeg er klar for en ny dag. Så fort jeg drikker noen dråper vann/melk/juice etc, så spretter magen ut. Og etter frokost ser jeg ut som jeg er 4-5 måneder på veg med en liten en. Så dere kan jo tenke dere hvordan magen min ser ut når jeg setter meg i sofaen etter middag/kveldsmat for å slappe av. Skulle tro jeg var nære termin og på tur til å verpe når som helst, føles iaf veldig slik. Buksen som passet perfekt når jeg tok den på meg om morgenen er halvåpen og brettet nedover hoftene. Sliter veldig med oppblåst mage med andre ord! :( Ikke moro i det hele tatt. Spiller ingen rolla hva slags mat eller drikke jeg har i meg, for magen reagerer likens uansett. Har funnet ut at jeg burde nok trene på meg masse magemuskler, så kanskje det er håp om at noe blir holdt igjen…hehe! Huden min strekker seg ut og inn hver dag, og det har resultert i slappere hud på magen + strekkmerker. Ja, faktisk har jeg fått mer strekkmerker nå, enn gjennom to svangerskap! Blæææ. Slik er det blitt, og jeg må leve med det. Men jeg skal prøve å gjøre det beste ut av det. Har virkelig fått øya opp for at det kanskje er litt viktig å ta vare på kropp og helse, har liksom alltid tenkt at så lenge jeg verken røyker eller snuser eller er alkoholiker, så går dette av seg selv, men nei det er nok ikke så enkelt. I hvertfall ikke for meg! Så nå er jeg allerede godt i gang med planleggingen av min nye og forhåpentligvis bedre hverdag. Dette har jeg virkelig troen på! Er dere nysgjerrige på hva det er? Vel, bare å lese videre da :)

Jeg har blitt introdusert for noen produkter jeg virkelig har troen på! Eller, rettere sagt, så har jeg funnet ut av dette på egenhånd via instagram, deretter googlet jeg det jeg ble nysgjerrig på – og fant ut at dette virket nesten for godt til å være sant! Jeg snakker om AloeVera-produkter! Etter å ha lest omtaler og andres meninger/erfaringer med disse produktene, både på instagram, facebook og blogger, så kunne jeg ikke dy meg – tok kontakt med ei veldig søt jente jeg følger på instagram, og vips – så hadde jeg bestilt min første pakke med produkter som jeg virkelig gleder meg til å prøve. Har aldri vært noen fan av kosttilskudd og energidrikker og slikt no’, av den enkle grunn at jeg aldri klarer å huske å ta de regelmessig nok for å få noen virkning. Men nå er livssituasjonen min endret seg med tarmsykdommen min, så nå er jeg bare nødt til å gjøre hva jeg kan for å klare å få så normal hverdag som mulig. Jeg ser på disse produktene som en siste sjanse for meg til å finne noen løsning på «problemene» og jeg har faktisk en god følelse på at dette kommer til å virke!

Illustrasjonsfoto fra google

Jeg skal ikke skrive all verden om disse produktene akkurat nå, for da blir dette innlegget kjempe langt, men skal fortelle hvilke produkter jeg i hovedsak skal kose meg med hver dag – og det er noe som heter Aloe Vera Gel som jeg skal drikke 30-60ml av om dagen. Dette skal rense, balansere og bygge opp kroppen min innvendig, og i tillegg er det bra for hud, slimhinner, hår og negler. Men ikke nok med det, Aloe Vera Gel øker opptaket av proteiner, vitaminer og antioksidanter. Virker dette for godt til å være sant? Ja, det gjør nesten det – men absolutt verdt et forsøk for meg i håp om å få en løsning på mine mageproblemer. Men dette drikkes faktisk av mange millioner mennesker rundt omkring i verden hver dag, pga AloeVeraen sine egenskaper som gjør underverker på/i menneskekroppen. Dette  kan jeg skrive mer om senere, skulle bare oppdatere sjukehistorien min litt :)

Nå er det natta!
Håper Tor med hammeren kan bråke litt mindre i kveld slik at jeg iaf får sovet noen timer. Zzzz…

You may also like

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/b/e/blestad.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *